Youniek


Arendsweg (ingang Huiderlaan) 124 1944 JH Beverwijk
0251-208116 Klik om te bellen

Over Youniek

Pedicure-Schoonheidssalon Beverwijk

Youniek is gediplomeerd als Medisch pedicure die alle voetafwijkingen mag en kan behandelen, en ben aangesloten bij Provoet (branche-organisatie voor de voetverzorging). Als medisch pedicure voer ik in mijn praktijk in Heemskerk specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. reuma, diabetes, spasticiteit of andere oorzaken -o.a. ouderdom, verwaarlozing-) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.
Youniek werkt samen met andere medische disciplines, zoals praktijk-ondersteuners, huisartsen, fysiotherapeuten, podologen, podotherapeuten en diabetes verpleegkundigen.


Manicure
Een manicure beschermt, verzorgt en hydrateert uw nagels en handen.
De huid wordt soepel, kloofjes en rode plekken verdwijnen. Kortom een aangename en ontspannende behandeling.


Schoonheidssalon
In onze schoonheidssalon kunt u genieten van ontspannende gezicht- en lichaamsbehandelingen, Uw schoonheid in onze vakkundige handen! Ook bieden wij supplement behandelingen aan, die u bij uw gezichtsbehandeling kunt toevoegen. Deze behandelingen zijn ook los te boeken.


Wellness massage
Voor totale rust en ontspanning kunt u heerlijk genieten van de verschillende massagetechnieken die worden toegepast in mijn salon.

Foto's

Youniek in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen
Lichaamsbehandelingen
Massages

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Youniek


Arendsweg (ingang Huiderlaan) 124 1944 JH Beverwijk
0251-208116 Klik om te bellen