Terug

Zijn de gezichtsverzorgingsproducten van Dove aan te raden?

Kirsten Visscher

Gezichtsverzorgingsproducten van Dove goed?
Hallo, ik vind het heel erg belangrijk dat ik mijn gezicht goed verzorg en dat deze er goed en gezond uiziet. Ik heb een huid die op zich goed is maar wel extra verzorging nodig heeft. Af en toe is mijn gezichtshuid wat vettig, vooral op m'n neus. Ook voelt ie soms droog en trekkerig aan, vooral op mijn voorhoofd wat soms ook rode plekjes met zich meegeeft. Maar hoe beter ik het verzorg hoe minder dit wordt. Met mijn wangen heb ik weinig problemen, maar op mijn kin en in mijn mondhoeken heb ik weleens onzuiverheden. Ik vind het lastig om goede gezichtaverzorgingsproducten uit te kiezen. Ik gebruik nu de producten van Dove. Wlke avond en elke ochtend begin ik met reinigingsmelk van Dove, dat masseer ik gewoon met mijn handen in en verwijder ik dan met een nat warm washandje. Daarna breng ik met een watje de reiningslotion van Dove aan en tot slot breng ik 's ochtends de dagcreme van Dove aan en 's avonds de nachtcreme. Verder heb ik de scrubcreme (geschikt voor dagelijks gebruik) die ik twee keer in de week 's avonds gebruik (i.p.v. de gewoonlijke 'behandeling' van 's avonds) op zondag en woensdag en daarna breng ik op mijn voorhoofd, neus en wangen een voedend masker aan en op mijn kin en mondhoeken (i.v.m. onzuiverheden) een masker van extenso die ik van de schoonheidsspecialiste heb gekregen. Bij mijn mond heb ik regelmatig last van gesloten comedonen. Die laat ik dan regelmatig door de schoonheidsspecialiste verwijderen.

Mijn vraag is: verzorg ik mijn gezicht zo goed??? Want dat vind ik dus echt heel belangrijk! En zijn deze gezichtsverzorgingsproducten van Dove aan te raden?

Voor de rest van mijn lichaam gebruik ik overigens ook de producten van Dove (Dove beauty bodymilk).

links naar de producten:

http://i100.twenga.com/mooi-gezond/diversen-mooi-gezond/productinformatie-dove-elements-reinigingsmelk-tp_5636536591052339750.png

http://images.google.nl/imgres?imgurl=http://i100.twenga.com/mooi-gezond/diversen-mooi-gezond/productinformatie-dove-elements-reinigingsmelk-tp_5636536591052339750.png&imgrefurl=http://www.twenga.nl/dir-Mooi-Gezond,Diversen-Mooi-Gezond-1144&usg=__HdtULvMMDDytIwsXx-MNueQCbNc=&h=100&w=100&sz=4&hl=nl&start=1&um=1&itbs=1&tbnid=_hRHTfOXXV8WkM:&tbnh=82&tbnw=82&prev=/images%3Fq%3Dreinigingsmelk%2BDove%26um%3D1%26hl%3Dnl%26rlz%3D1W1GGLL_nl%26tbs%3Disch:1


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Dat je regelmatig je gezicht laat reiningen door een schoonheidsspecialist is heel goed. probeer dit minimaal 4 maal per jaar te doen. De producten van Dove bevatten minerale olieen die je huid kunnen verstoppen. daarnaast is het aantal werkzame stoffen erin laag als je dat vergelijkt met de merken waar schoonheidspecialisten mee werken. Heb je daarom steeds terugkerende huidproblemen, waar de dove cremes niet bij helpen, laat je dan eens goed adviseren door de schoonheidsspecialist over de juiste producten voor jouw huid..