Terug

Veel beharing op mijn gezicht!!

gona

Hallo, ik heb heel veel haren op mijn gezicht (mijn hals, snor, kin) overal dus en te veel. Kunnen jullie mij helpen met een laser behandeling? Gaat het dan lukken om de haartjes te laten weg halen of iets minder te laten worden? A.U.B. ik wil een antwoord. Groetjes


3 Antwoorden

Antwoord van FraNas

Beste,

Vanaf 1 februari hebben wij een permanent ontharings apparaat (IPL) die heeft hetzelfde resultaat als laser maar is minder schadelijk voor de huid.

Wij zijn natuurlijk bereid je te helpen waar we kunnen dus bel gerust voor nadere informatie of een afspraak.

Indien u een vrouw bent is het misschien raadzaam om even langs de huisarts te gaan want veel iekte kosten verzekeringen vergoeden deze behandeling of een deel daarvan zeker als de huisarts het er mee eens is.

 

M.v.G

FraNas

0252861614


Antwoord van Feel your Beauty

Goedenmiddag,

 

Beharing in het gezicht is heel vervelend en heeft vaak met de hormoonhuishouding te maken. In dit geval zou ipl waarschijnlijk ook geen uitkomst bieden omdat het in de hals waarschijnlijk gaat om "blonde haren". Deze kunnen nooit door ipl of laser behandeld worden, omdat deze haren geen pigment bevatten. Wel is er een andere oplossing om dit probleem aan te pakken. Dit heeft echter wel tijd nodig. Mocht u uit de buurt van Papendrecht komen mag kunt vrijblijvend contact met mij opnemen. In ieder geval heel veel succes.

 

Met vriendelijke groeten,

Feel your Beauty

Papendrecht


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Zoals reeds eerder is vermeld, is het belangrijk om de oorzaak te vinden van je overmatige haargroei. Wel is het mogelijk je haren te verwijderen door epileren, harsen en, wat je zelf ook aan geeft, door laser. Het laatste is echter vaak duur en is ook bij IPL een tijdelijke oplossing. Vraag vooral je huisarts om advies.