Terug

Rimpels

Dineke Lindhout

Hallo

 

Ik heb een vraag over rimpels rond mijn mond en van die uitgezakte hang wangetjes. Mijn vraag, kunnen mijn lippen/om mijn lippen e.v.t. opgevuld worden met botox of is er een andere behandeling? Wat mijn wangen betreft weet ik eigenlijk niet wat kan! En welk prijskaartje hier aan hangt.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Dineke,

Bedankt voor je vraag. Deze gezichtskenmerken duiden o.a. op een tekort aan mineralen in het lichaam. Om precies te zijn celzout nr. 9, Natrium Phosphoricum van dr. Schussler. Door deze aan te vullen kunnen deze gezichtskenmerken verminderen. Mocht je meer informatie wensen, dan kun je een kijkje nemen op mijn website http://natuurlijkprana.nl/schussler-celzouten-gezichtsanalyse.

Hartelijke groeten,

PRANA Beauty & Health

Sandy Hof-Teeuwen


Antwoord van Sisana Huidverbetering

Beste Dineke,

 

Rimpeltjes rond de mond kunnen voor sommige mensen zo storend zijn dat ze deze willen opvullen. Hiervoor zijn verschillende opties, zoals bijvoorbeeld opvullen met hyaluronzuur. Dit kan met inspuitingen bij een arts, of mesotherapie bij een schoonheidsspecialist.

 

Verwar dit niet met botox! Botox is een gifstof die spieren verlamd, waardoor de spieren geen rimpels in de huid kunnen trekken. Dit werkt bijvoorbeeld erg goed bij de veelvoorkomende rimpel tussen de wenkbrauwen, boven de neusrug.

 

Hopelijk heb ik je hier mee geholpen. Veel succes!