Terug

Ontharen bovenlip

anne

Hallo,

 

Ik heb laatst mijn bovenlip met harsen door de schoonheidspecialist laten ontharen. Op internet lees ik veel verschillende verhalen, komen de haren door harsen niet meer en dikker terug, en bestaat er een risico dat je 'stoppels' krijgt? Verder ben ik ook erg benieuwd naar de mogelijkheden van definitieve ontharing. Wat zijn hiervoor de opties?

 

MVG,

 

Anne


4 Antwoorden

Antwoord van House of Beauty Schoonheidssalon

Dag Anne,

 

Harsen is slechts een tijdelijke oplossing. Je kunt beter kijken naar definitief ontharen. Daarvoor dienen de haren wel enigszins donker te zijn voor een optimaal effect. We werken met de Elos Comet laser en de apparatuur geeft goede resultaten om haren definitief maar ook veilig kwijt te raken.

 
Ik raad je aan om even op onze website te kijken en te lezen. Graag nodigen wij jou ook uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen je dan het een en ander uitleggen over de methode van definitief ontharen.

 

Kijk maar eens op: www.veiligontharen.nl.

 

We vernemen graag van je,

met vriendelijke groet,

 

Charlotte van der Heide

House of Beauty


Antwoord van Instituut voor huidverbetering Mariet Wouters

Hallo Anne,

Dat je door harsen stoppels krijgt is een "hardnekkige" fabel. Stoppels ontstaan door langdurig scheren van de haartjes. Voor definitief ontharen bestaan er verschillende opties. Al hoewel ik liever niet spreek over definitief ontharen. Je blijft je hele leven hormonen aanmaken die de haargroei kunnen beinvloeden. De term permanente haarreductie komt meer in de richting. Een reductie met 80% is reëel. Je kunt kiezen uit laser behandelingen. I.P.l of elekrtrisch ontharen. Aangezien huidvriendelijkheid en doeltreffendheid hebben wij gekozen voor I.P.L. en elektrisch ontharen. Wil je meer weten over I.P.L. kijk dan op onze website.

 

Met vriendelijke groet,

Mariet Wouters


Antwoord van FraNas

Beste Anne,

Om bij het laatste te beginnen, definitief ontharen is natuurlijk een optie, wij zijn hiervoor goed uitgerust met een permanent ontharings apparaat. de bovenlip kost 22,00 euro per behandeling en er zijn afhankelijk van je haar en huid kleur 6-8 behandelingen nodig. Je bent er dan echt vanaf.

Van harsen krijg je geen stoppels dit komt juist door scheren. Van harsen als het goed gebeurt komen de haren wel terug maar niet meer of dikker.

 

Kijk op onze site voor verdere informatie of bel 0252861614

 

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Anne,

 

Stoppels kan je niet krijgen door het harsen.

Harsen is op zich een goede manier van ontharen van de bovenlip

Kijk eens op mijn site of bel 0650592187