The Laserhouse


Wilgenroos 59 2391 EV Hazerswoude-Dorp

Triple ICE laseren
Definitief ontharen
Permanent ontharen

Over The Laserhouse

The Laserhouse - Jouw Expert in Laserontharing

Welkom bij The Laserhouse, dé specialist in laserontharing en de ultieme bestemming voor langdurig gladde en haarvrije huid. Bij The Laserhouse streven we ernaar om onze klanten een revolutionaire oplossing te bieden voor het verwijderen van ongewenst haar. Met onze geavanceerde laserapparatuur en ervaren professionals garanderen wij veilige en effectieve behandelingen voor zowel mannen als vrouwen.

Onze Missie:
Bij The Laserhouse hebben we een duidelijke missie: onze klanten helpen om zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun eigen huid. Wij geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een zorgeloos leven zonder dagelijkse bezorgdheid over ongewenst haar. Onze missie is om onze klanten de vrijheid te geven om zich te concentreren op wat echt belangrijk is, zonder zich zorgen te maken over tijdrovende ontharingsroutines.

Onze Expertise:
Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van laserontharing zijn wij trots om te zeggen dat we tot de top van de branche behoren. Onze laserspecialisten zijn grondig opgeleid en gecertificeerd om de meest geavanceerde laserapparatuur te bedienen en klanten te voorzien van hoogwaardige behandelingen. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden we persoonlijk afgestemde behandelplannen om optimale resultaten te bereiken.

Onze Technologie:
Bij The Laserhouse maken we gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing. Ons state-of-the-art TripleICE Diode Laser-apparaat werkt op 3 golflengtes (755nm Alexandrite, 808nm Diode en 1064nm Nd:YAG) en is geschikt voor alle huidtypes en vrijwel alle haartinten. Dankzij de gekoelde kop van het apparaat ervaren onze klanten vrijwel geen pijn tijdens de behandelingen.

Onze Behandelingen:
Of je nu je benen, gezicht, bikinilijn, armen of oksels wilt laten ontharen, bij The Laserhouse hebben we oplossingen voor al je ontharingsbehoeften. Onze behandelingen zijn veilig, effectief en bieden langdurige resultaten. We streven ernaar om ongewenst haar permanent te verwijderen, zodat jij kunt genieten van een haarvrije toekomst.

Onze Klantgerichtheid:
Bij The Laserhouse staat klanttevredenheid voorop. Ons vriendelijke en professionele team doet er alles aan om jouw ervaring bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. We hechten veel waarde aan open communicatie, en je kunt altijd bij ons terecht met vragen, zorgen of specifieke behoeften. Jouw comfort en welzijn staan centraal in alles wat we doen.

Onze Toewijding:
Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en resultaten aan onze klanten. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie en te investeren in geavanceerde technologie, kunnen we onze klanten de beste laserontharingsservice bieden. Jouw vertrouwen in ons is de drijvende kracht achter onze passie voor perfectie.

Kies voor The Laserhouse voor jouw laserontharing en laat ons jou helpen om te stralen met een haarvrije en zelfverzekerde huid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe wij jouw ontharingsreis kunnen transformeren!

Bye, Bye, ongewenste haartjes

Foto's

Onze locatie

The Laserhouse


Wilgenroos 59 2391 EV Hazerswoude-Dorp