Take Time 4 Beauty


Kerkstraat 29 3262 PG Oud beijerland
0186615111 Klik om te bellen

Over Take Time 4 Beauty

Of het nu gaat om van binnen of van buiten te werken aan jou schoonheid.


Ons doel is jou te laten stralen en helemaal blij met jezelf te zijn. Je staat vol zelfvertrouwen voor de spiegel.

Schoonheid komt van binnenuit en wordt weerspiegeld aan de buitenkant. Een filosofie waar ik volledig achter sta.
Dit werd mij al jong duidelijk. 
De maakbare schoonheid zoals we die nu steeds meer gaan zien staat ver van mij af. Als specialist in de schoonheid wil ik juist jouw uniekheid benadrukken. Want jij bent uniek.

Door op een holistische manier (de mens als geheel) met je samen te werken zijn we in staat om oplossingen te bieden voor de langere termijn.
Wij zetten behandelingen en apparatuur in die de huid stimuleren in het vermogen om zichzelf te verbeteren.

Behandelingen die onze huid ondersteunen en verbeteren zijn o.a. de koudlaserbehandeling, ook wel soflaser genoemd. Hiermee kunnen we de huid liften en vertstevigen. Met zuurstof op de huid werken is een 2e manier voor langdurige huidverbetering.
De OxyGeneo zetten wij hiervoor in. De Geneo bied een combinatie van microdermabrasie, verhogen van zuurstof in de huid en het binnensluizen van voedingsstoffen.
Mesotherapie is ideaal bij een droge vochteame huid. De huid met veel fijne lijntjes. Middels miniscule prikjes brenegn we een boost aan vitamines en bouwstoffen aan in de huid. Precies daar waar de huid het nodig heeft.
Fruitzuurpeeling zetten we heel divers in. De fruitzuur behandeling staat aan de basis van goede celstimulatie en laat andere behandelingen nog beter resultaat geven. We kunnen heel zacht een peeling uitvoeren met bv. Vitamine C of melkzuur. We kunnen iets sterker werken met Glycolzuur en Vitamine A. Snel en zeer effectief de huidstructuur en pigmentvlekken aanpakken kan met de Biologische techniek Synature peeling.
Naast deze technieken voor de huid bieden we definitief ontharen aan.
Definitief ontharen met de Soprano Ice Laser. De meest effectieve, pijnloze laser van dit moment. Voor blonde haren bieden we elektrisch ontharen.
Ook uiterlijke beauty helpen we je bij. Mooie wimpers en wenkbrauwen door epileren, wimperlift, wimperextensions, verven van wimpers en wenkbrauwen. Uiteraard harsen, nagelstyling en nog veel meer.

Mijn naam is Cindy Bos. Al 23 jaar eigenaar van het schoonheidssinstituut. Ik werk samen met 2 gepassioneerde dames.

Jacqueline is een jonge ondernemer die niets liever wil dan haar medemens mooier maken. We hebben dezelfde visie over schoonheid. Daarnaast is heeft zij zich gespecialiseerd in permanente make-up. Ze staat niet stil en nieuwe behandelingen en technieken leren vind ze heerlijk. Jacqueline voert, naast haar eigen specialisaties, vrijwel alle behandelingen uit die Take Time 4 Beauty biedt.

Charlotte heeft een passie voor het mooier maken van de buitenkant van de mens. Zij is, naast beautystylist, praktiserend fysiotherapeut en lifestylecoach. Maar haar passie voor styling maakt dat ze van jongs af aan het beauty vak altijd is blijven uitvoeren. Wil je een visite kaartje afgeven door je eigen verschijning? Charlotte maakt dat je er prachtig uitziet met nagels, wimpers en wenkbrauwen volledig passend bij jou.

Kortom, het team van Take Time 4 Beauty staat klaar om jou te helpen de prachtige, stralende versie van jezelf te zijn.

Foto's

Take Time 4 Beauty in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Artikelen

Gezonde bloedvaten voor een mooie huid.

Gezonde bloedvaten voor een mooie huid Ons bloedvaten stelsel is een heel mooi systeem in ons lichaam. Ze zorgen ervoor dat de voedingstoffen die we eten overal in ons lichaam terechtkomen. Het is tevens...

Kun je grijs en blond haar definitief ontharen?

Je leest het steeds vaker "Nu ook resultaat op blonde lichte haren met de nieuwe techniek voor laserontharing". Is het een mooie marketing term of is de techniek echt verbeterd? Om deze vraag goed te...

Onze locatie

Take Time 4 Beauty


Kerkstraat 29 3262 PG Oud beijerland
0186615111 Klik om te bellen