Schoonheidssalon Noa Beauty


Beldhuismolenweg 4 7562 PC Deurningen
06-53 95 23 20 Klik om te bellen

Over Schoonheidssalon Noa Beauty

Het mooiste en beste in anderen naar boven halen, daar ligt mijn passie! Van jongs af aan houd ik mij al bezig met schoonheid en wellness. Met het opstarten van schoonheidssalon Noa Beauty heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Een droom die uitkomt!

Tijdens mijn opleiding ‘Allround Schoonheidsspecialiste/Wellness’ heb ik al veel ervaring opgedaan en verschillende kanten van het vak gezien, zowel in binnen- als in buitenland. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends en steeds nieuwe ontdekkingen te doen op het gebied van schoonheid en wellness zal Noa Beauty zich onderscheiden. Uitgebreide aandacht besteden aan mijn klanten staat hoog in het vaandel. Noa Beauty biedt kwalitatief goede behandelingen voor een betaalbare prijs. U zult de salon vinden op een uniek plekje midden in een oase van rust.

Noa Beauty is overdag en ’s avonds geopend, alleen op afspraak. Kom gerust eens een kijkje nemen naar mijn geheel nieuwe salon onder het genot van een heerlijke kop verse thee of koffie. Afspraak maken? Dit kan telefonisch of per e-mail.

Tot ziens bij Noa Beauty

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Schoonheidssalon Noa Beauty


Beldhuismolenweg 4 7562 PC Deurningen
06-53 95 23 20 Klik om te bellen