Schoonheidssalon Mijn gezicht


Backermarke 2 8016 LG Zwolle
06-23633336 Klik om te bellen

Over Schoonheidssalon Mijn gezicht

Schoonheidssalon Mijn gezicht draagt zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op uw huidconditie. Iedere huid is namelijk uniek. “Een mooie en gezonde huid is een kwestie van aandacht en verzorging…..”. Ik werk daarom dan ook met het hoogwaardige persoonsgerichte product Darphin.

Het Franse, holistische merk Darphin geeft u een absolute gevoel van welbehagen. De combinatie van essentiële oliën en de zachtheid van de hoogwaardige crèmes, maken Darphin tot een beleving.

Darphin hanteert een filosofie die werkt op drie verschillende niveaus om de huid in optimale conditie te brengen en te behouden. Dat gebeurt door een combinatie van serums, essentiële oliën en crèmes, die bestaan uit zuivere plantenextracten in optimale concentraties.

Dit zogenaamde 3-D effect zorgt ervoor dat de verzorging en behandeling optimaal afgestemd wordt op de huidconditie van de klant. Darphin heeft voor ieder huidtype specifieke productlijnen en voor elk probleem een effectieve oplossing.

Tevens kunt u ook bij mij terecht voor behandelingen zoals: epileren van de wenkbrauwen, het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, harsen, manicure of een heerlijke lichaamsmassage.

De producten zijn zo afgestemd dat deze geschikt zijn voor zowel de vrouwelijke als mannelijke huid.

Kijkt u gerust verder op mijn website……..misschien mag ik u binnenkort begroeten in mijn salon.

Groetjes,

Petra Mollink

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Schoonheidssalon Mijn gezicht


Backermarke 2 8016 LG Zwolle
06-23633336 Klik om te bellen