Schoonheidssalon de Riethorst


Grote Breeken 29 6665 HA Driel
06-50295211 Klik om te bellen

Over Schoonheidssalon de Riethorst

Welkom bij schoonheidssalon de Riethorst

Sinds April 2009 heb ik, Jannette Zoutman, mijn schoonheidssalon in de Schuytgraaf geopend. Met trots presenteer ik hier mijn schoonheidssalon die gevestigd is aan de Laan van de Geallieerden 4 in de wijk Riethorst in de Schuytgraaf. De Riethorst is gelegen aan de Noord-Westzijde van de Schuytgraaf aan de kant van Bongeren en de Groene erven en direct naast het dorpje Driel en het buurtschap 't Vlot.

Schoonheidsbehandelingen

Bij schoonheidssalon De Riethorst kunt u terecht voor een zeer uitgebreid scala van behandelingen en producten. Ik behandel alle leeftijden en soorten klachten. Zo heb ik een speciale Tienerbehandeling met de bij die leeftijd behorende klachten, zoals acne. Maar ook volwassenen en ouderen met bijvoorbeeld couperose of huidverouderings-problemen, zijn bij mij in goede handen.

Babor Instituut

Op mijn site vindt u een duidelijk overzicht van de behandelingen die schoonheidssalon De Riethorst u kunt bieden. Ik werk met de Babor-lijn en draag dan ook de naam van Babor Instituut. Met de producten van dit gerenomeerde merk, kan ik met weinig extra's u huid er weer stralend uit laten zien.

U bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon. ook op internet.

Jannette Zoutman

Schoonheidssalon de Riethorst in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen
Massages

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Schoonheidssalon de Riethorst


Grote Breeken 29 6665 HA Driel
06-50295211 Klik om te bellen