Salon Johanna


Amaliadwarsstraat 33 3522 AP Utrecht
06-1412 9386 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in acnebehandelingen
Aangesloten bij Anbos
Geweldige score bij Google reviews

Over Salon Johanna

Salon Johanna is gestart in 2006, en heeft een zeer ruime salon op de 1e verdieping aan huis. Ik ben verheugd met een zeer trouwe klantenkring, daarnaast ontmoet ik nog wekelijks nieuwe klanten in mijn salon.

Clienten kunnen in mijn salon terecht voor diverse behandeling die gericht zijn op huidverbetering. Denk hierbij aan peelings, microdermabrasie, microneedling en bindweefselmassage. Ook voor ontspannende behandelingen kun je terecht. Denk hierbij aan een combinatie van een wellness behandeling van het lichaam icm een gezichtsbehandeling.

Wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik het beste combineer van mijn vijf geregistreerde specialisaties. Door mijn kennis van de huid, die ik ook deel als docent en examinator, weet ik als geen ander wat er al dan niet mogelijk is, en welke aanpak het best past bij jouw unieke huid.

Naast de werkzaamheden binnen mijn salon ben ik tevens assessor bij diverse beautyopleidingen, gastdocent en praktijkopleider. Elk onderdeel met even veel toewijding en passie voor de huid en al zijn facetten.

Salon Johanna werkt met professionele merken zoals Medex voor de huidverbetering, en Goldflower voor de "standaard" behandelingen.

Last van een probleemhuid of huidveroudering? Salon Johanna helpt vrouwen en mannen om een mooie, strakke, en gezond ogende huid te krijgen. Ik doe dat met specialistische behandelingen, ondersteund door professionele cosmeceutische producten.

Wil jij een mooie en gezond ogende huid, en ben je bereid om daar tijd, geld en energie in te steken? Neem dan gerust contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken!

Uiteraard is mijn salon aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos, en worden de behandelingen voor acne en camouflage (deels) vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. U dient hiervoor zelf de polisvoorwaarden te raadplegen.

OPENINGSTIJDEN VOOR GEPLANDE BEHANDELINGEN
Ma: 09:00 tot 16:00
Dinsdag: Gesloten
Woe: 09:00 tot 16:00
Do: 09:00 tot 16:00
Vrij: 09:00 tot 16:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Behandeling op afspraak. Boek uw afspraak in via de online agenda (zie link)
book.timify.com/services?accountId=605ce84f4a493d115b0c6516&hideCloseButton=true
Producten ophalen op afspraak, of te bestellen in de webshop (zie link)
www.webwinkel-salonjohanna.nl/

All About Beauty

Foto's

Salon Johanna in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen
Lichaamsbehandelingen
Massages

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Certificeringen

Diploma manuele lymfedrainage

Diploma cosmetische shiatsu massage

Diploma camouflage

Diploma acne

Diploma huidverbeterende massage (bindweefsel en pincement)

Team

Onze locatie

Salon Johanna


Amaliadwarsstraat 33 3522 AP Utrecht
06-1412 9386 Klik om te bellen