Salon Johanna


Amaliadwarsstraat 33 3522 AP Utrecht
06-1412 9386 Klik om te bellen

Over Salon Johanna

Last van een probleemhuid of huidveroudering? Salon Johanna helpt vrouwen en mannen om een mooie, strakke, en gezond ogende huid te krijgen. Ik doe dat met specialistische behandelingen, ondersteund door professionele cosmeceutische producten. Wat mijn aanpak uniek maakt, is dat ik het beste combineer van mijn vijf geregistreerde specialisaties. Door mijn kennis van de huid, die ik ook deel als docent en examinator, weet ik als geen ander wat er al dan niet mogelijk is, en welke aanpak het best past bij jouw unieke huid. Wil jij een mooie en gezond ogende huid, en ben je bereid om daar tijd, geld en energie in te steken? Neem dan gerust contact op om de (on)mogelijkheden te bespreken!

Salon Johanna is gestart in 2006, en heeft een zeer ruime salon op de 1e verdieping aan huis. Ik ben verheugd met een zeer trouwe klantenkring, daarnaast ontmoet ik nog wekelijks nieuwe klanten in mijn salon. 

Naast de werkzaamheden binnen mijn salon ben ik tevens assessor bij diverse beautyopleidingen, gastdocent en praktijkopleider. Elk onderdeel met even veel toewijding en passie voor de huid en al zijn facetten. 

Uiteraard is mijn salon aangesloten bij de brancheorganisatie Anbos, en worden de behandelingen voor acne en camouflage (deels) vergoed vanuit u aanvullende zorgverzekering. U dient hiervoor zelf de polisvoorwaarden te raadplegen. 

DE SALON HANTEERD ONDERSTAANDE OPENINGS/BEHANDEL TIJDEN:
Maandag 9.00-17.30
Dinsdag gesloten, vanaf sept. 2021
Woensdag 9.00-17.30
Donderdag 9.00-17.30
Vrijdag 9.00-17.30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Behandeling op afspraak
Producten ophalen op afspraak

Foto's

Salon Johanna in het kort

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Salon Johanna


Amaliadwarsstraat 33 3522 AP Utrecht
06-1412 9386 Klik om te bellen