Salon Colorfull


Elzenhof 18 1775 GH Middenmeer
0627209100 Klik om te bellen

Over Salon Colorfull

SCHOONHEID VAN BINNEN EN VAN BUITEN!

Salon Colorfull is een salon in de kop van Noord-Holland die verder gaat dan schoonheid alleen. Ik zorg ervoor dat de energie van de klant in goede harmonie is waardoor de klant zich gelukkiger en gezonder voelt. Dan ga je meer schoonheid uitstralen. Tevens geef ik innerlijke hypnosesessies die dit gevoel versterken. Het is dan ook voor elke religie en voor elk geloof toepasbaar. Mijn motto is: dat elke schoonheidsbehandeling met rust en persoonlijke aandacht zal worden gegeven. U gaat als herboren mijn salon verlaten!

KLAPP
Voor mijn salonbehandeling werk ik met het merk KLAPP. KLAPP Cosmetics is pionier in de schoonheidsbranche en staat synoniem voor innovatieve en cosmetische behandelingen, om deze reden werd KLAPP Cosmetics reeds meermaals met nationale en internationale prijzen bekroond. KLAPP behandelingen zijn vrij van minerale oliën, parabenen & PEG’s. Alle producten van KLAPP Cosmetics zijn dermatologisch getest.

BellaPierre
Als het om make-up gaat, werk ik met BellaPierre. Ben je benieuwd? Dan ben je welkom bij mij in de salon!

Schoonheid komt van binnen maar mag wel gezien worden !

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Artikelen

Last van een acnehuid? Werk van binnenuit!

Last van een acnehuid? Werk van binnenuit! Acne kan ontzettend frustrerend zijn. Door puistjes, vette gezichtsdelen en rode bultjes voel je je al snel onzeker en kun je bang zijn dat je een onverzorgde...

Onze locatie

Logo Salon Colorfull

Salon Colorfull

Salon Colorfull


Elzenhof 18 1775 GH Middenmeer
0627209100 Klik om te bellen