More beautiful Schoonheidsinstituut


Korvetstraat 3 5237 PS Den Bosch
073 522 48 58 Klik om te bellen

Over More beautiful Schoonheidsinstituut

Schoonheidsinstituut Centre Cosmétique Rosmalen

Yvonne Voets: "Onze klanten zijn bij ons in vertrouwde handen"

Met een trendy gerestylde winkel, een extra behandelkamer en een speciale visagie-corner zet Centre Cosmetique Rosmalen het 10-jarige bestaan luister bij. In 1996 opende Yvonne Voets in Rosmalen, dichtbij Den Bosch, een schoonheidssalon annex nagelstudio. Niet een doorsnee schoonheidssalon, maar één met een ambitieuze doelstelling. Yvonne Voets wilde er in 5 jaar tijd een toonaangevende salon van maken. Vanaf het eerste moment werd gekozen voor topkwaliteit. In medewerksters, maar vooral in de te voeren merken. De schoonheidssalon wist het merk Ariane Inden,Dermalogica,Philoderm,Cuccio,Florence Nails aan zich te binden. Een keuze die heeft aangetoond dat kwaliteit door de klant wordt geaccepteerd. Ook de nagelstudio wist klanten aan zich te binden die een professionele afwerking wisten te waarderen. Zozeer zelfs, dat in 2000 de nagelstudio werd uitgebreid met meerdere tafels om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.

Steeds vaker kwam vanuit de schoonheidssalon en de nagelstudio de vraag of er ook cursussen werden gegeven. Voorzichtig werd begonnen met workshops visagie en nagelstyling voor met name de bestaande klanten. In de tussentijd zorgde Yvonne Voets ervoor dat zij werd opgeleid om het vak aan toekomstige nagelstylisten door te kunnen geven. De nagelstudio werkte inmiddels met twee vaste krachten en een parttime medewerkster op volle toeren. Na het behalen van de diverse diploma's en certificaten deed zich de gelegenheid voor om een bestaande groothandel en opleidingscentrum over te nemen. Het heeft dan ook niet lang geduurd of de onderhandelingen werden afgerond. Ook nu werd weer gekozen voor topkwaliteit.

Trots is men er in Rosmalen dan ook op dat de opleidingen en de verkoop aan zelfstandige stylisten via de groothandel een feit zijn geworden. Inmiddels wordt er een gevarieerd aanbod aan cursussen en opleidingen gegeven die toekomstige nagelstylisten goed voorbereiden op een zelfstandig bestaan. Ook de nazorg van de cursisten is gegarandeerd. Diverse nascholingscursussen behoren tot het programma. De tijd is nu gekomen om in een grotere regio te laten merken dat bij Centre Cosmétique de mogelijkheden zeer ruim zijn. Voor cursisten, maar ook voor de eigen klanten die uiteraard ook nog steeds welkom zijn en blijven bijdragen aan het succes.

Vakbekwame en ervaren nagelstylisten hebben altijd werk. Nagelstyling is een vrij beroep dat door iedereen uitgeoefend kan worden. De opbouw van een eigen klantenkring geeft veel voldoening. Nagelstyling is een creatief en leuk vak met vele sociale contacten. Bovendien kunt u er uitstekend mee verdienen en met een leuke investering extra rendement behalen uit de verkoop van aanverwante producten.

De cursussen nagelstyling zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn niet leeftijdsgebonden en u heeft geen speciale vooropleiding nodig. Centre Cosmétique heeft een zeer uitgebreid cursussenassortiment, variërend van een cursus Manicure, Acryl of Nails bij Lamplight, tot het complete allround-pakket.

De diverse cursussen worden verzorgd door Yvonne Voets, of door haar geselecteerde docenten. Deze zijn ervaren en deskundig in het vakgebied. Het maximum aantal deelnemers per docent is vier, waardoor u steeds verzekerd bent van optimale aandacht.

U werkt op de cursusdag(en) met uw eigen pakket. Centre Cosmétique is tevens een groothandel, wat betekent dat u van de gelegenheid gebruik kunt maken vóór en ná de cursus producten bij ons te kopen. Mocht u reeds elders een opleiding hebben gevolgd, of een aantal producten al in uw bezit hebben, dan kan het pakket in overleg worden samengesteld. Indien u de cursus wilt volgen met gebruikmaking van uw eigen producten, betaalt u slechts de cursuskosten van € 115,- per dag (incl. lunch voor 2 personen) of € 50,- per avond. Wilt u met onze producten werken, dan vragen wij daarvoor een vergoeding van € 12,50.

Voor alle nagelproblemen, vragen en/of adviezen met betrekking tot nagelproducten, kunt u dagelijks bij ons terecht. Wij proberen u zo goed mogelijk met raad en daad terzijde te staan. Aarzel niet contact met ons op te nemen. Heeft u op- of aanmerkingen, laat het ons weten; wij staan te allen tijde open voor suggesties en ideeën!


Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

More beautiful Schoonheidsinstituut


Korvetstraat 3 5237 PS Den Bosch
073 522 48 58 Klik om te bellen