Mooi op de Laan


Van Boetzelaerlaan 22 2581 AG 's-gravenhage
06-50510040 Klik om te bellen

Over Mooi op de Laan

Mooi Op De Laan is een schoonheidssalon waar het helemaal om U draait. U bent bij ons het middelpunt en wij doen er alles aan om u te verwennen en uw huid optimaal te verzorgen. Terwijl u ontspannen ligt en wij niet met de behandelling verder kunnen (door een bepaalde inwerktijd), gaan wij u extra verwennen met een decolleté-, hand- , voet- of arm-massage. Wij ontvangen u in een sfeervolle salon waar de openhaard brandt gedurende de wintermaanden.

Voor onze behandelingen hebben wij gekozen voor Decléor. Decléor heeft al 30 jaren ervaring met de aroma therapie gecombineerd met de phytotherapie. De aromessence van Decléor zijn 100% zuiver, 100% natuurlijk, voor 100% werkzaam, zonder kleurstoffen, synthetische parfums en conserveermiddelen. Optimale veiligheid en kwaliteit worden gegarandeerd.

Mooi op de Laan heeft haar naam ontleend uit het feit dat onze salon zich bevindt aan de mooie van Boetzelaerlaan in het Statenkwartier te Den Haag met haar karakteristieke brede groene middenberm en hoge bomen. Onze schoonheidssalon is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer maar ook is er voldoende parkeer gelegenheid indien u liever voor eigen vervoer kiest. De typisch Haagsche winkelstraat, Frederik Hendrik laan "Fred" bevindt zich ook op loopafstand van de salon zodat een winkel bezoekje uitstekend gecombineerd kan worden met een bezoek aan onze salon. Klik op bereikbaarheid voor meer informatie.

Naast alle schoonheidsbehandelingen kunt u bij Mooi Op De Laan ook terecht voor visagiebehandeling en -workshops, permanent ontharen, vaatjes verwijderen en huidtherapeutische behandelingen zoals littekenbehandelingen en oedeembehandelingen.

Andere merken van Mooi op de Laan zijn Neoderma en Epionce

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Mooi op de Laan


Van Boetzelaerlaan 22 2581 AG 's-gravenhage
06-50510040 Klik om te bellen