Medisch pedicure praktijk Your feet & face


Doctor ariensstraat 6 6851 MK Huissen
06-14442622 Klik om te bellen

Medisch Pedicure
Gellak
DS-V lines

Over Medisch pedicure praktijk Your feet & face

Ik ben sinds 2008 medisch pedicure en schoonheidsspecialiste in Huissen met een praktijk aan huis op de begane grond. U kunt bij mij terecht voor de mooiste voeten en teennnagels. Ook schimmelnagels en ingroeiende nagels worden bij mij met zorg behandeld. Wellness behandelingen voor de voeten zoals scrub, pakking en massage en mooie gelakte teennagels met gellak zijn bij mij mogelijk. Een pedicure behandeling wordt altijd afgesloten met een heerlijk warme compres doek.

Een complete gezichtsbehandeling geef ik ook in mijn salon. Zo'n gezichtsbehandeling bestaat oa uit epileren, harsen, reiniging, stomen, massage en masker. Maar ook alleen epileren behoort tot de mogelijkheden.

Een nagel reparatie met LCN Wilde Pedique geeft mooie resultaten bij een gescheurde of gedeeltelijke ontbrekende teennagel.

Ik ben Aangesloten bij Provoet, Procert en Huisartsenzorg Arnhem.

In de meeste gevallen krijgt u bij reuma of diabetes, de behandeling gedeeltelijk vergoedt, vanuit uw zorgverzekering of helemaal vanuit de Ketenzorg waar ik ben aangesloten. Informeer hiervoor bij uw praktijk ondersteuner of huisarts.

Ik werk in mijn salon met de producten van Webecos, Oil'n More, Pododip, Pink Gellac, Pure Jo en LCN Wilde Pedique. 

Medisch pedicure praktijk Your feet & face in het kort

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen
Harsen
Massages

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Medisch pedicure praktijk Your feet & face


Doctor ariensstraat 6 6851 MK Huissen
06-14442622 Klik om te bellen