Medical Beauty Center


Antwerpsestraatweg 2 4631 NL Hoogerheide
0164-652187 Klik om te bellen

Over Medical Beauty Center

Medical Beauty Center

Professionele huidtherapie en huidverbetering, wellness en coaching.

Bij Medical Beauty Center nemen wij de tijd voor u en uw huid. Dit doen we met een enthousiast en deskundig team van  huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten, een PMU specialist, een gewichtsconsulente, een visagiste en een medische pedicure. Een gezonde en stralende huid is immers niet alleen het resultaat van efficiënte huidverzorging en – verbetering maar ook van een gezonde levenswijze waarbij gezonde voeding en welzijn centraal staan. Ook hier staan wij klaar om u te begeleiden.

Medical Beauty Center biedt niet alleen ontspannende massages, gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook medisch-cosmetische en huidtherapeutische behandelingen zoals bijvoorbeeld definitief ontharen, couperose – of acne behandelingen. Behandelingen die u merkbaar jonger maken, zonder dat er een chirurgische ingreep of injectienaald aan te pas komt!

We bieden ook pre- en postoperatieve behandelingen aan in samenwerking met omliggende ziekenhuizen en artsen zoals oedeeemtherapie, tepelhofpigmentatie,....

Elke behandeling bij Medical Beauty Center is een stukje “Me-Time” : een moment voor jezelf ! Even er tussen uit en onthaasten terwijl wij ervoor zorgen dat u er stralend uit blijft zien. Bovendien letten we nauwkeurig op uw huid en signaleren vroegtijdig verdachte plekjes of veranderingen in uw huid.

We werken bovendien met een ruim assortiment van zowel huidtherapeutische als cosmeticamerken omdat elk merk sterke en minder sterke kanten bezit op het gebied van werking, prijs en kwaliteit van ingrediënten.

Deze staan in de  top van de huidverzorging – en verbetering staan en bevatten naast cosmetische ook pharmaceutische ingrediënten. Hierdoor kunnen we effectieve oplossingen aanbieden voor de meest hardnekkige huidproblemen – en huidveroudering. Elke huid is immers uniek! Merken waarmee we o.a. werken : MBR, Valmont, Carita, Decleor, Klapp, Maria Galland, Systeme Dermatologique, Thalgo, Epionce, Dermaceutic, Meditopics, Eucerin, … .

Medical Beauty Center is een door zorgverzekeraars en GGD erkend bedrijf. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Raadpleeg wel altijd uw verzekeringspolis voor de verzekeringsvoorwaarden om te kijken of u in aanmerking komt voor vergoeding via uw zorgverzekeraar. Ook wij kunnen u hierover informeren.

Ook voor korte maar effectieve behandelingen kunt u terecht bij één van onze vestigingen van Medical Beauty Center te Bergen op Zoom en Hoogerheide.

Bel voor een gratis intake : 0164-652187

Meer informatie : www.medicalbeautycenter.nl

Email : info@medicalbeautycenter.nl

Foto's

Huidtherapie Hoogerheide - Bergen op Zoom
MBR - cosmetica
Maria Galland - cosmetica - c'est moi!
Valmont - cosmetica
Epionce - huidtherapie

Doelgroep

Vrouwen

Onze locatie

Logo Medical Beauty Center

Medical Beauty Center

Medical Beauty Center


Antwerpsestraatweg 2 4631 NL Hoogerheide
0164-652187 Klik om te bellen