Lineke Veenstra


Grutto 12 9953 TM Baflo
06 51209550 Klik om te bellen

Over Lineke Veenstra

Zorg voor een stralend mooie huid bij Schoonheidspraktijk Belliev.

Schoonheidspraktijk Belliev is gelegen ten noorden van Groningen vlak bij de Waddenzee. De oprichtster, Lineke Veenstra, heeft jarenlang te kampen gehad met eczeem en allergieën. Door het gebruik van bionome produkten van Dr Baumann is haar huid hersteld en vrij van eczeem. Hiermee werd de basis gelegd voor schoonheidspraktijk Belliev.

In de praktijk wordt gewerkt met deze bionome produkten. Ze bevatten geen minerale olie, parabenen, paraffine, parfum of conserveringsmiddelen en er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt.

Dit in combinatie met de hoge concentratie verzorgende bestanddelen en liposomen, maakt dat je huid zich kan herstellen. Hierdoor is het speciaal geschikt bij allergieën, eczeem, acne en andere huidproblemen. Maar ook voor de verouderde huid en iedereen die verantwoorde en eerlijke produkten wil gebruiken. Je huid komt in optimale conditie en gaat er weer stralend uitzien!

Er wordt gewerkt vanuit een praktijk aan huis. In de gemoedelijke sfeer voel je je snel op je gemak en kun je heerlijk ontspannen.

Belliev biedt produkten en behandelingen aan in verschillende prijsklassen.