Jossy van der Zwan Huid- en Lichaamsverzorgingsinstituut


Blauw-roodlaan 38 2718 SJ Zoetermeer
0793620055 Klik om te bellen

Over Jossy van der Zwan Huid- en Lichaamsverzorgingsinstituut

Huid Instituut Jossy van der Zwan is een allround
huidverzorgingsinstituut met diverse specialisatie's
zoals permanente make-up, acné behandelingen en diverse ontharingstechnieken.

We bieden behandelingen aan voor zowel het gezicht als voor het lichaam. Zo komt u tijdens een behandeling van een schoonheidsspecialiste in onze beauty salon heerlijk tot rust tijdens een body massage of verwent u uw voeten met een cosmetische voetverzorging.

Ook voor een kleurenanalyse kunt u in onze salon terecht. U ontdekt welk kleurtype u bent en ontvangt een handig kleurenpaspoort. Hierin staan persoonlijke seizoenskleuren en allerlei kleuradviezen, onder andere voor kleding, haar en make-up.

Gezichtsbehandeling
Klinkt eengezichtsbehandeling u als muziek in de oren? Wij bieden in de salon verschillende gezichtsbehandelingen aan die bijdragen aan huidverbetering en huidverzorging. 

We passen de beauty behandelingen en de producten die we gebruiken tijdens behandelingen te allen tijde aan op de behoeftes van uw gezicht en streven te allen tijde naar huidverbetering. Uw huid ziet er na een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon in Zoetermeer weer heerlijk fris, gezond en gereinigd uit.

Permanente make-up ofwel PMU
Permanente make-up of PMU in Zoetermeer biedt voor veel vrouwen uitkomst en is zeer populair, voornamelijk voor de wenkbrauwen. Onder permanente make-up Zoetermeer verstaan we make-up die permanent mooi blijft zitten gedurende twee tot vijf jaar, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Bij deze make-up kunt u denken aan wenkbrauwen, eyeliner, lipliner en medische behandelingen (zoals tepelhofcorrectie, haarverlies en litteken camouflage). Wij beschikken over een vergunning om PMU aan te brengen in onze schoonheidssalon in Zoetermeer.

Deze beauty PMU behandeling is veilig, pijnloos en betrouwbaar. Tijdens de beauty behandeling in de salon brengen we de PMU aan met een flinterdunne naald (geavanceerd Ecuri apparaat). Zo wordt secuur een speciaal pigment vlak onder de huid aangebracht, bijvoorbeeld onder de huid van de wenkbrauwen of de lippen. Het resultaat van de behandelingen? Prachtige wenkbrauwen, lippen, of ogen die permanent over mooie eyeliner beschikken.

Ontharen
Wilt u een deel van uw lichaam laten ontharen door een ervaren schoonheidsspecialiste in Zoetermeer? Er zijn verschillende ontharingstechnieken die vrouwen én mannen van ongewenste haren bevrijden middels ontharen in Zoetermeer. Wij beheersen vele technieken, waaronder epileren, harsen, brazilian wax, IPL en elektrisch ontharen. 

Make-up en verzorgingsproducten
Wilt u make-up kopen of verzorgingsproducten? In onze webshop vindt u diverse make-up producten en verzorgingsproducten van verschillende merken. Wij verkopen de meest prachtige producten van vele merken. Waaronder van Pupa Milano, Sothys en BDR.  In onze schoonheidssalon staan enkele producten achter de toonbank. Stap gerust even naar binnen voor advies of meer informatie over welk product het best bij u past.


Interesse in een behandeling die bijdraagt aan huidverbetering, of Maak een afspraak voor een of meerdere schoonheidsbehandelingen die wij aanbieden. U kunt online een afspraak maken voor een behandeling, of telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 079-3620055. Ook wanneer u vragen heeft over onze schoonheidssalon of over de behandelingen die we aanbieden kunt u altijd bij ons terecht. Bel dus gerust!

De openingstijden van Jossy van der Zwan Huidinstituut in Zoetermeer zijn als volgt:

Op dinsdag en woensdag van 9.00 tot 21.30 uur
Donderdags van 13.00 tot 21.30 uur
Vrijdags zijn wij open van 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur ( wij zijn de oneven zaterdagen geopend en de even zaterdagen gesloten)
Op maandag en zondag is onze salon gesloten

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Jossy van der Zwan Huid- en Lichaamsverzorgingsinstituut


Blauw-roodlaan 38 2718 SJ Zoetermeer
0793620055 Klik om te bellen