IMPRESSS


de Hofnar 5 5554 DA Valkenswaard
040-2070994 Klik om te bellen

Over IMPRESSS

Al 15 jaar bij de TOP van Nederland.

IMPRESSS behoort al meer dan 15 jaar tot de beste en meest bekende Permanent Make-up instituten van Nederland. En daar zijn we natuurlijk super trots op!
Meesterschap en passie voor brows is wat ons onderscheidt van anderen. Iedere behandeling zien wij als een ''Piece of Art'' en iedere dag geven we het beste van onszelf om mooie brows te creëren.
Jaarlijks pigmenteren onze Eyebrow Artists meer dan 5000 uiterst tevreden dames uit binnen- en buitenland.

Naast vele klanten uit Noord-Brabant ontvangen we dagelijks veel dames uit het noorden, oosten, zuiden en westen van Nederland. Daarnaast hebben we dames uit diverse EU landen die naar ons toe komen voor mooie wenkbrauwen. De een komt van ver, de ander van dichtbij met 1 gemeenschappelijke deler: mooie wenkbrauwen!

Eigen technieken.
Wij vinden dat iedere wenkbrauw uniek en one-of-a-kind is. Daarom ontwikkelen we onze eigen Permanent Make-up technieken en creëren we eigen brow-styles. Een mix van alle mogelijke internationale technieken waaronder Microblading, Ombre, Powder en Phibrows met een touch van IMPRESSS.

We worden door onze klanten gewaardeerd om onze mooi gevormde wenkbrauwen en uitstekende service. Op onze Social Media pagina's genieten we een 5***** rating. IMPRESSS is uiteraard GGD gecertificeerd, waarmee je verzekerd bent van een volledige veilige en hygiënische behandeling.

Medisch
Onze kennis en expertise heeft ertoe geleid dat we naast 'cosmetische' behandelingen ook samenwerken met diverse ziekenhuizen en medische instellingen in Nederland voor Permanent Make-up behandelingen gerelateerd aan een 'medische' oorzaak zoals Alopecia en Chemotherapie. We zijn erg begaan met dames die geen wenkbrauwen meer hebben.

IMPRESSS brows zijn custom-made en uniek.
Wij adviseren je graag persoonlijk welke type brow het beste bij je past: Soft Brows of Power Brows. Dit is afhankelijk van: haarkleur, huidskleur, huidtype, gezichtsuitdrukking, gezichtsvorm en je persoonlijke wensen.
Wij combineren bij beide type brows verschillende technieken om tot het mooiste resultaat te komen waaronder Microblading, Ombre, Powder en Phibrows met een touch van IMPRESSS. Kijkend naar jouw gezicht om je brows en je gezichtsexpressie een mooiere uitdrukking te geven.

We starten altijd met een intake gesprek.
Hierin worden je wensen besproken, krijg je persoonlijk advies en laten we je met tekenen en schetsen op je huid zien hoe je wenkbrauwen eruit kunnen komen te zien. Uiteraard in overleg met je eigen wensen. Als jij er enthousiast over bent, beginnen we daarna direct met de behandeling. Onze Eyebrow Artists besteden de volledige aandacht aan elke fase en elk element. Stap voor stap creëren we samen mooie wenkbrauwen.
Wil je mooie wenkbrauwen? Dan zit je goed bij ons!

WIJ BEHOREN TOT DE TOP VAN NEDERLAND IN PERMANENT MAKE-UP!

- IMPRESSS neemt deel aan het Worldwide Eyebrow Festival.
- IMPRESSS neemt deel aan de Permanent Make-Up World Conference en doet mee aan het World Eyebrow Championship.

IMPRESSS ontvangt dames uit heel Nederland en is gevestigd in Valkenswaard, op 10 minuten afstand van Eindhoven.

Foto's

Doelgroep

Vrouwen

Onze locatie

IMPRESSS


de Hofnar 5 5554 DA Valkenswaard
040-2070994 Klik om te bellen