Huidsalon Gracieus


Van Goor Hinloopenstraat 73 1442 WC Purmerend
06-137 96 998 Klik om te bellen

Over Huidsalon Gracieus

Over Huidsalon Gracieus

Mijn naam is Shirly Tjon. Ik ben in 2006 gestart met Huidsalon Gracieus. Zelf ben ik een fanatiek sporter geweest en werkte ik als sportmasseur, waardoor ik in aanraking kwam met diverse blessures. Mijn interesse in de totstandkoming en behandeling van deze blessures groeide hierdoor snel.

Ik behaalde kort hierna mijn specialisatie in blessurepreventie. Ook volgde ik cursussen voor pedicure, de behandeling van diabetische en reumatische voeten en volgde ik een specialisatie tot medisch pedicure. Als klap op de vuurpijl ben ik nu ook afgestudeerd schoonheidsspecialiste.

Ik vind het heerlijk om te kunnen blijven leren en nieuwe kennis over diverse vakgebieden op te kunnen doen. Mijn volgende stap is het behalen van mijn opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste. Hiervoor heb ik de vooropleiding al afgerond, waarin ik mijn kennis en inzicht in dermatologische aandoeningen en de bijbehorende behandeling heb vergroot.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

De vraag kan beter zijn; waarvoor kun je níét bij mij terecht? Door mijn jarenlange ervaring als onder andere sportmasseur, pedicure en schoonheidsspecialiste kan ik je een enorm scala aan behandelingen aanbieden. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

  • Huidverzorging en huidverbetering
  • Het vertragen van huidveroudering
  • pigmentvlekken
  • acne
  • microdermabrasiebehandeling
  • microneedling

Zit de behandeling die je zoekt hier niet bij? Laat het mij dan weten. De kans is groot dat ik je alsnog kan helpen. Ook voor contra-indicaties kun je het best direct contact met mij opnemen.

Waarom kies je voor Huidsalon Gracieus?

Als je voor mij kiest, dan ben je verzekerd van een behandelaar die beschikt over zeer brede kennis. Ik heb zoals je hierboven kunt lezen meerdere opleidingen, cursussen en specialisaties gedaan. Het is voor mij enorm belangrijk om te blijven leren en mij te blijven ontwikkelen.

Ik wil mijn klanten een volledig pakket aanbieden, waarbij ik je met al jouw vragen en klachten op excellente wijze kan helpen. Je bent bij mij verzekerd van betrouwbare informatie en eerlijk advies op basis van mijn kennis en ervaring.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden of direct een intakegesprek inplannen? Neem dan contact met mij op of neem een kijkje op mijn website. Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon.

  What do you want to do ? New mailCopy

  What do you want to do ? New mailCopy

Foto's

Huidsalon Gracieus in het kort

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Logo Huidsalon Gracieus

Huidsalon Gracieus

Huidsalon Gracieus


Van Goor Hinloopenstraat 73 1442 WC Purmerend
06-137 96 998 Klik om te bellen