Huidsalon Gracieus


Van Goor Hinloopenstraat 73 1442 WC Purmerend
06 13796998 Klik om te bellen

Over Huidsalon Gracieus

Over Huidsalon Gracieus

Bij Huidsalon gracieus heerst een vriendelijke en ontspannen sfeer. Is gevestigd sinds 2006 in Purmerend.

Hier kun je rekenen op betrouwbare informatie en eerlijk advies op basis van kennis en ervaring op het gebied van medische voetbehandelingen en huidverbeterende gezichtsbehandelingen.

Het bedrijf is allereerst ontstaan vanuit liefde voor het menselijke lichaam. Als tiener was daar al de fascinatie hoe het lichaam kon bewegen, kapot kon gaan, maar ook hoe het zichzelf weer kon herstellen. Deze passie heeft er toe geleid dat ik meerdere opleidingen cursussen en specialisaties heb gevolgd en heb ingezet in de praktijk. Persoonlijke ontwikkeling en kennis is voor mij enorm belangrijk waardoor ik altijd nog blijf leren.

Op de tweede plaatst zijn het de ervaringen en levenslessen, die ik tijdens mijn weg naar volwassenheid heb meegemaakt. Ervaringen die mij ontzettend onzeker hebben gemaakt over mijn uiterlijk en kunnen. Ik begrijp daarom heel goed waar jouw onzekerheden vandaan kunnen komen.

Mijn missie is zoveel mogelijk vrouwen bewust te maken van hun eigen schoonheid. Door op de eerste plaatst goed te luisteren naar jouw verhaal. Daarna moedig ik je aan om de mooie aspecten van je lichaam en karaktereigenschappen te ontdekken zodat je uiteindelijk van het totaal plaatje gaat houden.

Zie jezelf op je best!

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Blij zijn met je buitenkant geeft meer zekerheid. Om dit te bereiken wil ik mijn klanten een volledig pakket aanbieden, waarbij ik je met al jouw vragen en klachten op gepaste wijze kan helpen.

Hieronder vind je enkele voorbeelden.

  • Huidverzorging en huidverbetering
  • Bindweefselmassage
  • De donkere huid (donkere vlekken en rosacea)
  • Pigmentvlekken
  • Acne
  • Rosacea en couperose
  • Microdermabrasie
  • Microneedling
  • Voet problemen of preventieve behandeling
  • Advies over voeding en suppletie

Is er twijfel of je bepaalde behandeling(en) wel of niet mag of kunt ondergaan. Laat het mij dan weten. De kans is groot dat ik je alsnog kan helpen. Voor elke huidconditie is er een mogelijkheid tot verbetering. De vraag is alleen durf jij deze (soms) moeilijke stap te nemen.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden of direct een intakegesprek inplannen? Neem dan contact met mij op of neem een kijkje op mijn website. Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in mijn salon.

Zie jezelf op je best

Foto's

Ingang Huidsalon Gracieus
Zie jezelf op je best
ProVoet
microdermabrasiebehandeling
gezichtsbehandeling

Huidsalon Gracieus in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen

Doelgroep

Vrouwen

Team

Onze locatie

Logo Huidsalon Gracieus

Huidsalon Gracieus

Huidsalon Gracieus


Van Goor Hinloopenstraat 73 1442 WC Purmerend
06 13796998 Klik om te bellen