Huidinstituut Marjon Laheij


Heek 2 6343 PA Klimmen
045 405 3508 Klik om te bellen

Over Huidinstituut Marjon Laheij

Mijn naam is Marjon Laheij . Ik ben ruim 30 jaar schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in het natuurlijk verbeteren en verjongen van uw huid.

Bij uw intake gesprek , maak ik een collageenscan van uw huid , om te kijken of uw huid voldoende bouwstoffen bevat om resultaten te bereiken. Hier zijn kosten aan verbonden van resp.75,00 euro ,die verrekend worden als er ook een behandeling op volgt. Ik maak , indien gewenst, een behandelplan op maat voor U.

Naast een uitgebreid scala aan apparatuur zoals de coldlaser , zuurstof therapie , Ultratone spierstimulatie , radiofrequent en cryolipolyse , werk ik met 2 merken n.l. Craithlab en Eminence

Craithlab is een nieuw merk anno 2020 volgens de laatste nieuwe ontwikkelingen De producten werken epigenetisch en antiageing met de meest hoogwaardige ingrediënten.

Craithlab is 2 jaar achtereenvolgend gekozen tot beste merk van Europa.

Eminence is een biologisch merk , wat uitermate geschikt is voor iedereen die op zoek is naar de meest natuurlijke ingrediënten , maar geen concessie willen doen op het gebied van resultaatgerichte huidverbetering.

Ik werk uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit , met een hoge dosering werkstoffen , dierproefvrij en zonder huidbelastende stoffen.

Uw huid zal stralen als nooit te voren...

WAT IS UW HUID U WAARD ?

Foto's

Huidinstituut Marjon Laheij . Specialist op het gebied van natuurlijke huidverbetering en verjonging.

Huidinstituut Marjon Laheij in het kort

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen
Lichaamsbehandelingen

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Huidinstituut Marjon Laheij


Heek 2 6343 PA Klimmen
045 405 3508 Klik om te bellen