Huidinstituut Génique Houten


Lange Schaft 36 3991 AP Houten
030-63 40815 Klik om te bellen

Over Huidinstituut Génique Houten

Huidinstituut Genique geeft niet alleen ontspannende huidverzorgende behandelingen, maar vooral gericht is op huidverbetering, huidverjonging en de behandeling van huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en eczeem bij zowel de vrouw als de man. Laat onze huidexperts u adviseren over de beste behandeling. 

Huidinstituut Génique heeft tevens een wellness afdeling waar u, in prive, kunt genieten van weldadige ontspanning. Kijk voor de arrangementen die tussen de 1,5 uur en een hele dag kunnen duren op onze website www.genique.net 

Elke huid heeft zijn eigen kenmerken en daarom starten wij altijd met een uitgebreid intakegesprek, waarna een persoonlijk behandelplan opgesteld wordt. Zo zijn wij in staat om op hoog niveau effectieve en doelgerichte behandelingen te gegeven met hoogwaardige producten. Samen met de producten, die wij u voor de thuisverzorging adviseren, bereiken we mooie resultaten. Een mooie egale en jongere huid is ook voor u haalbaar! 

U kunt bij ons terecht voor o.a. Microdermabrasie, Laser ontharen, Elektrisch ontharen, Permanente make-up, Skin-needling, Meso-therapie, Peeling- en Resurfacingbehandelingen, Verwijderen van huidoneffenheden, PhotonLaser behandelingen, Lichttherapie. 

Huidinstituut Génique heeft meerdere behandelruimtes met duo-mogelijkheid, zodat u bijvoorbeeld samen met uw vriend(in) behandeld kunt worden. 

Kijk voor een kennismaking op de site van Génique of op facebook  

Huidinstituut Génique is ANBOS-kernlid, Internationaal erkend Cidesco-instituut en depositaire van Guinot, Nimue, LavieSage, dr. Grandel en het make-up merk Arabesque. 

Lokatie Huidinstituut Génique:

Lange Schaft 36 - 3991 AP Houten - 030-63 40815

Whatts-app: 0633-029 653 

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Huidinstituut Génique Houten


Lange Schaft 36 3991 AP Houten
030-63 40815 Klik om te bellen