Huidinstituut Génique


Lange Schaft 36 3991 AP Houten
030-63 40 815 Klik om te bellen

Over Huidinstituut Génique

Huidinstituut Génique in Houten geeft niet alleen ontspannende en huidverzorgende behandelingen, maar is vooral gericht op huidverbetering, huidverjonging en de behandeling van huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en eczeem bij zowel de vrouw als de man. Daarnaast heeft Génique een wellness verdieping waar heerlijke relax-arrangementen van 1,5 uur tot een halve dag zijn samen te stellen.

Onze huidspecialiste start daarom altijd met een uitgebreid intakegesprek, waarna een persoonlijk behandelplan opgesteld wordt. Zo zijn wij in staat om op hoog niveau effectieve en doelgerichte behandelingen te geven met hoogwaardige producten. Samen met de producten, die wij u voor de thuisverzorging adviseren, bereiken we mooie resultaten. Een mooie egale en jongere huid is ook voor u haalbaar!

U kunt bij ons terecht voor o.a. Microdermabrasie, IPL definitief ontharen, Elektrisch ontharen, Pedicure, Skin-needling, Meso-therapie, Peeling- en Resurfacingbehandelingen, Verwijderen van huidoneffenheden, Permanente Make-up, Injectables, Cosmeceuticals en Afslankmethodes.

Kijk voor een kennismaking op onze uitgebreide website  www.genique.net

Adresgegevens Huidinstituut Génique

Lange Schaft 36, 3991 AP Houten, Tel: 030 - 63 40815 

Génique is ANBOS-kernlid, internationaal Cidesco-gediplomeerd en erkend Cidesco instituut, depositaire van Guinot, Nimue, pH-formula, LavieSage, Dr. Grandel en het make-up merk Arabesque. 

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Huidinstituut Génique


Lange Schaft 36 3991 AP Houten
030-63 40 815 Klik om te bellen