Huidinstituut Génique


Lange Schaft 36 3991 AP Houten
030-63 40 815 Klik om te bellen

Laser ontharen & elektrisch ontharen
Peelings voor huidverbetering / Acne behandelingen
Day-spa voor ontspannende arrangementen

Over Huidinstituut Génique

Huidinstituut Génique in Houten geeft niet alleen ontspannende en huidverzorgende behandelingen, maar is vooral gericht op huidverbetering, huidverjonging en de behandeling van huidproblemen zoals acne, rosacea, pigmentvlekken en eczeem bij zowel de vrouw als de man. Daarnaast heeft Génique een wellness verdieping waar heerlijke relax-arrangementen van 1,5 uur tot een halve dag zijn samen te stellen.

Onze huidspecialiste start daarom altijd met een uitgebreid intakegesprek, waarna een persoonlijk behandelplan opgesteld wordt. Zo zijn wij in staat om op hoog niveau effectieve en doelgerichte behandelingen te geven met hoogwaardige producten. Samen met de producten, die wij u voor de thuisverzorging adviseren, bereiken we mooie resultaten. Een mooie egale en jongere huid is ook voor u haalbaar!

U kunt bij ons terecht voor o.a. Microdermabrasie, Laser ontharen, Elektrisch ontharen, Pedicure, Skin-needling, Meso-therapie, Peeling- en Resurfacingbehandelingen, Verwijderen van huidoneffenheden, Injectables, Cosmeceuticals en Afslankmethodes.

Kijk voor een kennismaking op onze uitgebreide website www.genique.net

Adresgegevens Huidinstituut Génique

Lange Schaft 36, 3991 AP Houten, Tel: 030 - 63 40815

Génique is ANBOS-kernlid, Lid Huidprofessional, internationaal Cidesco-gediplomeerd en erkend Cidesco instituut, depositaire van GenCos, Nimue, pH-formula, LavieSage, Dr. Grandel en het make-up merk Arabesque.

Foto's

De centrale hal van Huidinstituut Genique

Huidinstituut Génique in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen
Lichaamsbehandelingen
Massages

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Huidinstituut Génique


Lange Schaft 36 3991 AP Houten
030-63 40 815 Klik om te bellen