Healthy Beauty Me


Stelmakerstraat 13b 9403 VB Assen
0612816665 Klik om te bellen

Over Healthy Beauty Me

Healthy Beauty Me is een schoonheidssalon waar je terecht kunt voor: gezichtsbehandelingen, wenkbrauwstyling, lash lifting, manicure (shellac) en PlexR huidverjongende behandelingen. Iedereen is uniek! Daarom wordt iedere behandeling aangepast op jouw wensen en doelen. Ontspanning en beleving staan boven alles en kwaliteit is vanzelfsprekend. Het is onze taak dat jij met een glimlach de salon verlaat.

In de salon wordt gewerkt met IK Skin Perfection. De oorsprong van cosmetica wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat deze doen met de huid. Bij de ontwikkeling van IK is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Met deze visie bouwt IK samen met jou aan innerlijke en uiterlijke schoonheid. Om jouw huid naar een gezonde basis terug te brengen, werken ze met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten -cosmeceuticals- en ontwikkelen ze producten volgens het NO-Label. Dit bekent dat ze constant zoeken naar de fijnste en natuurlijkste ingrediënten op aarde met de hoogst mogelijke actieve bestanddelen. Die combineren ze met elkaar voor de beste resultaten, zonder te werken met synthetische stoffen als bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, syntetische geur- en kleurstoffen.

Healthy Beauty Me is zeer makkelijk bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid. Daarnaast bevind de salon zich in een gezondheidscentrum waar ook andere professionals werken, zoals: fysiotherapeuten, podotherapeut en een medische pedicure. 

 

Je kunt pinnen in de salon.

Doelgroep

Vrouwen

Onze locatie

Healthy Beauty Me


Stelmakerstraat 13b 9403 VB Assen
0612816665 Klik om te bellen