Esfinge Schoonheidsinstituut


Sintelweg 54 4838 EJ Breda
076 522 4809 Klik om te bellen

Over Esfinge Schoonheidsinstituut

In het buitengebied van Breda vind je Schoonheidsinstituut Esfinge. Zodra je de poort binnenrijdt voel je de rust. Esfinge is al ruim 35 jaar een begrip in Breda en omstreken. Met alle ervaring en de beste specialistes zorgen wij voor een breed aanbod aan behandelingen en arrangementen. In de prachtige groene omgeving voelt het een beetje als vakantie!

Het aanbod van Esfinge is heel breed. Van ontspannende behandelingen en massages voor body en gezicht tot huidverbetering zoals peelingkuren, microdermabrasie, sono- en iontoforese en bindweefselmassage. Wij werken met top merken zoals Maria Galland, Environ, Jane Iredale en de huidsupplementen van het Advanced Nutrition Programma. Zo kunnen wij voor ieder huidtype een passende oplossing bieden.

Ook kun je bij Esfinge in privesfeer genieten van een arrangement. Dit kan bijvoorbeeld het Vriendinnen-arrangement of Relax-arrangement zijn. Een hele dag vol verschillende behandelingen inclusief een heerlijke lunch is mogelijk. Wij bieden behandelingen op maat aan, dus zelf een arrangement samenstellen behoort tot de mogelijkheden.

Zoek je een uitstekende schoonheidsspecialiste voor jouw regelmatige afspraak? Of ben je toe aan een compleet arrangement inclusief lunch? Wij helpen je goed voor jezelf te zorgen.

Kom langs en Relax! Neem gerust een kijkje op onze website. Op social media kun je ons volgen voor leuke nieuwtjes en tips!

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Esfinge Schoonheidsinstituut


Sintelweg 54 4838 EJ Breda
076 522 4809 Klik om te bellen