Elements Cosmetics


Lantmanstraat 10 1738 EC Waarland
06-17692474 Klik om te bellen

Geneo Oxygeneo RF - Glo2Facial
Microneedling
Webshop Reviderm

Over Elements Cosmetics

Steeds meer mensen ervaren problemen met hun huid. Roodheid, irritaties, pukkeltjes, vroegtijdige huidveroudering, een vette huid of een ruwe droge huid…. Ook als gevolg van stress en de vergrijzing neemt het aantal mensen met een huidprobleem flink toe. En naast het vervelende huidgevoel dat je ervaart, maakt het je ook onzekerder. Door elke dag met mijn professionele huidverbeterende producten van Reviderm ook thuis je huid te verzorgen voorkom je al heel veel huidproblemen. Je huid blijft langer jong, gezond, fris en mooi en jij gaat weer stralen! Schoonheidssalon Elements Cosmetics biedt jou resultaatgerichte behandelingen in de regio Schagen, een momentje voor jezelf, en geeft je weer een stralend mooie huid.

Zo is het geheim van een gezonde en mooie huid, geen geheim meer voor jou!

Kom voordelig uitproberen met de Stralend Mooi Kennismakingsbehandeling, te vinden op de website.

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist heb ik alle kennis van de huid en ik voer mijn vak al vele jaren met uitstekende resultaten en ontzettend veel plezier uit. Altijd bijlerend, cursussen en trainingen volgend, zoals bijvoorbeeld Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten en Screening van huidkanker. Hierdoor kan ik jou naast professionele huidverzorgingsproducten ook de juiste en up-to-date huidadviezen geven.

Reviderm is gegarandeerd hoge kwaliteit en heeft intelligente, huidverbeterende producten waarmee stralend mooie resultaten worden bereikt, ook dagelijks in mijn schoonheidssalon. Een sterk, modern- en goed onderbouwd merk die écht huid verbeterend resultaat geeft. Het is de beste verzorging voor jouw huid rechtstreeks van de schoonheidsspecialiste; dé huidexpert.

Elements Cosmetics-webshop is jouw betrouwbare online winkel voor professionele huidverzorgingsproducten die echt resultaat geven. Bestel gemakkelijk en betrouwbaar de professionele producten van Reviderm die ik ook in mijn schoonheidssalon gebruik. Je mag altijd mailen voor gratis online huidadvies.Neem gerust een kijkje op mijn websites en socials om te zien of het bij jou past. Je bent welkom!

Specialisaties zijn o.a.: microneedling, Geneo facials - Glo2Facial, fruitzuurbehandeling, anti-aging, het verwijderen van gerstekorrels en couperose.
Aangesloten bij De Huidproffesional, Webshop Keurmerk, Ideal.

Rust & Resultaat vind je bij Elements Cosmetics

Foto's

Schoonheidssalon Elements Cosmetics - Waarland

Elements Cosmetics in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen

Doelgroep

Vrouwen

Onze locatie

Elements Cosmetics


Lantmanstraat 10 1738 EC Waarland
06-17692474 Klik om te bellen