De Terp Beautycenter


schutstraat 49 7907 CA Hoogeveen
0528274534 Klik om te bellen

Over De Terp Beautycenter

Beauty Center/Schoonheidssalon

Werkt met Medex, huidverrbeterende producten, natuurlijke parfums en conserveringsmiddelen, volledig biologisch, ecologisch. Bevaktten geen siliconen en geen parabenen 

In deze hedendaagse drukke tijd is het prettig om heerlijk te ontspannen. Beauty Center de Terp combineert ontspanning met hoogwaardige gezichts- en lichaamsbehandelingen, die daadwerkelijk bijdragen aan uw welbevinden. Onze karakteristieke locatie middenin het stadscentrum brengt twee werelden bij elkaar: de rust van weleer en de bruisende levendigheid van het heden.

In een sfeervolle, rustige omgeving maken vermoeidheid en spanningen plaats voor een energiek gevoel. Dat maakt een bezoek aan Beauty Center de Terp telkens weer tot een belevenis. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan in onze schoonheidssalon voorop!

U kunt bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen, huidverjonging dmv RF behandelingen, microneedling. Acne behandelingen, lichaamsbehandelingen als oa cellulite behandelingen en diverse massage's, wimperlift, tandenbleken, voetenbehandelingen in onze voetspa.

Eén keer per maand kunt u bij ons terecht voor Botox en Fillers door Cosmetisch arts Edward Berends van Perfect Look

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

De Terp Beautycenter


schutstraat 49 7907 CA Hoogeveen
0528274534 Klik om te bellen