Damsigt Schoonheidsinstituut / permanente ontharing


Oosteinde 365 2272 AG Voorburg-Leidschendam
0703865526 Klik om te bellen

Over Damsigt Schoonheidsinstituut / permanente ontharing

Beauty Instituut Damsigt kunt u vinden aan het Oosteinde 365 (hoek Looierslaan) te Voorburg in een rustige woonwijk en vormt een goede combinatie met de kapsalon die in hetzelfde pand is gehuisvest.
Wij zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (bus 45 en 46 en sinds 2012 stopt tramlijn 19 vrijwel voor onze deur. Erg makkelijk voor onze klanten die uit Delft, Leidschenveen of Ypenburg komen. Parkeren voor de deur is gratis.
Voor uitgebreide informatie: www.damsigt.nl
Voor een afspraak kunt u bellen met: 070-386 55 26

Beauty Instituut Damsigt in Voorburg beschikt over vier ruime lichte schoonheidssalons, waarvan één met doucheruimte voor lichaamsbehandelingen. Alle salons zijn natuurlijk voorzien van professionele apparatuur.

Specialisaties: permanente ontharing, hairstrokes, permanente make-up, acné, microdermabrasie, Neoderma behandelingen.

In 2012 is Instituut Damsigt uitgebreid met een praktijk voor huid- en oedeem therapie. Door de opzet van deze activiteit voorziet Beauty Instituut Damsigt in een behoefte waar veel vraag naar bestaat.

Beauty Instituut Damsigt is dépositair van Sothys, Neoderma en Louis Widmer. Met deze producten hebben wij in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij met deze producten aan al uw verwachtingen kunnen voldoen.

In ons instituut zijn alle medewerksters opgeleid volgens de normen van de ANBOS en ProVoet en zijn daarnaast meestal nog extra gespecialiseerd in bijvoorbeeld elektrisch ontharen en/of het zetten van permanente make-up. Ook zijn alle schoonheidsspecialisten gediplomeerd pedicure en in het bezit van een diabetes aantekening.

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Damsigt Schoonheidsinstituut / permanente ontharing


Oosteinde 365 2272 AG Voorburg-Leidschendam
0703865526 Klik om te bellen