Cosmedisch Instituut Hanneke


Bieslookstraat 31 9731 PA Groningen
050 306 1292 Klik om te bellen

Over Cosmedisch Instituut Hanneke

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke draait alles om het verwezenlijken van jouw droomhuid. Al sinds 2005 hebben we ons gespecialiseerd in huidverbetering en huidverjonging en hebben we talloze klanten geholpen om hun huid weer te laten stralen. Want laten we eerlijk zijn, een mooie huid is iets waar we allemaal naar streven. Het is ons doel om vrouwen weer zelfvertrouwen te geven en te laten stralen, zodat zij zich lekker in hun vel voelen en dit ook kunnen uitstralen naar de wereld.

Ons team van huidspecialisten, bestaande uit Hanneke, Joyce, Cynthia en Linda, is volledig op de hoogte van de nieuwste technieken, apparatuur en producten om jouw huid in de best mogelijke conditie te brengen. We werken met een holistische benadering en een duidelijk stappenplan om jouw huid te verbeteren en te onderhouden. We begrijpen dat iedereen uniek is en daarom is elke behandeling op maat gemaakt. Door middel van een uitgebreide intake en huidscan stellen we een persoonlijk behandelplan en huidverzorgingsritueel op, waarin jouw wensen en mogelijkheden worden meegenomen.

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke gaat het niet alleen om de behandelingen die we bieden, maar ook om het resultaat dat we samen met jou willen bereiken. We geloven dat het beste resultaat alleen kan worden behaald door samen te werken. We luisteren naar jouw wensen en stellen op basis van jouw levensstijl, huidtype en huidconditie een optimaal plan voor je samen. We zijn eerlijk over de te verwachten resultaten en als we denken dat een andere behandeling beter bij jou past, zullen we je doorverwijzen.

Om de resultaten langer vast te houden, is het belangrijk om je huid zoveel mogelijk te ondersteunen. We adviseren je over de juiste huidverzorgingsproducten en routines, zodat je ook thuis kunt werken aan het behouden van jouw mooie huid. Op deze manier kunnen we in de salon iedere keer je huidconditie nog meer verbeteren.

Bij Cosmedisch Instituut Hanneke staan we voor kwaliteit en gemak. We willen jou ontzorgen op het gebied van huidverbetering en daarom bieden we de nieuwste technieken en apparatuur aan. We blijven onze vakkennis verbreden door nieuwe opleidingen en trainingen te volgen. Ook zijn we aangesloten bij de ANBOS om de kwaliteit te waarborgen en zijn we GGD goedgekeurd en AGB gecertificeerd zodat je bepaalde behandelingen kunt declareren bij de zorgverzekering.

Als kers op de taart hebben we ook nog eens Oxana Hermes als onze Permanente make-up specialist. Naast haar eigen praktijk in Coevorden is ze elke maand bij ons in de salon aanwezig om jou nog meer te laten stralen.

Kortom, bij Cosmedisch Instituut Hanneke ben je in goede handen voor jouw droomhuid!

Foto's

Cosmedisch Instituut Hanneke in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen

Doelgroep

Vrouwen

Artikelen

Je huid reinigen is een must!

Een goed gereinigde huid neemt de werkstoffen die in je crème of serum zitten beter op. Als je je huid niet reinigt blijft er een ‘vuile laag’ op je huid zitten waar de werkstoffen...

Wat wordt er precies bedoeld met huidverbetering en ben jij daar niet al mee bezig?

Wat wordt er precies bedoeld met huidverbetering en ben jij daar niet al mee bezig?   Over de huid Onze huid is het grootste orgaan van het lichaam en staat constant met de buitenwereld in...

Anti-ageing of pro-ageing?

In de beautybranche is de term “anti-aging” waarschijnlijk een van de meest gebruikte termen. Veel vrouwen zijn geobsedeerd door het vermijden van veroudering en er jonger uitzien dan hun...

Onze locatie

Cosmedisch Instituut Hanneke


Bieslookstraat 31 9731 PA Groningen
050 306 1292 Klik om te bellen