Cosmedisch Instituut Hanneke


Bieslookstraat 31 9731 PA Groningen
050 306 1292 Klik om te bellen

Over Cosmedisch Instituut Hanneke

Salon Hanneke heeft zich de laatste aantal jaren gespecialiseerd in behandelingen gericht op huidverbetering en huidverjonging.

Een mooie huid is in onze beleving een gladde, egale, frisse huid, welke naar leeftijd stevig is met weinig lijntjes en rimpels.


We kunnen helaas het verouderingsproces niet voorkomen maar wel vertragen. Als jij je huid in een zo goed mogelijke conditie brengt en houdt, zal je huid ook langer mooi blijven en zullen huidproblemen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Jij hebt een vraag of een huidprobleem waardoor je nu aan het zoeken bent naar een oplossing.
Waarschijnlijk heb je je al eens ingelezen of heb je gehoord over een bepaalde behandeling die wij aanbieden.
Al onze behandelingen, technieken en combinaties hebben een doel om een zo groot mogelijk resultaat te kunnen bereiken. Jouw huid weer te laten stralen, zodat je met een tevreden gevoel en met zelfvertrouwen weer in de spiegel kijkt.

Snel, zichtbaar en voelbaar resultaat en, niet onbelangrijk, met langdurig resultaat! En dat is toch precies wat je wilt?
Omdat jij niet te vergelijken bent met iemand anders hebben we ook geen standaard behandelingen en beginnen we altijd met een uitgebreide intake en huidscan. De resultaten hiervan krijg je ook direct mee naar huis, evenals ons behandelplan.

Maak snel een afspraak en merk het verschil!

Foto's

Cosmedisch Instituut Hanneke in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen

Doelgroep

Vrouwen

Artikelen

Je huid reinigen is een must!

Een goed gereinigde huid neemt de werkstoffen die in je crème of serum zitten beter op. Als je je huid niet reinigt blijft er een ‘vuile laag’ op je huid zitten waar de werkstoffen...

Wat wordt er precies bedoeld met huidverbetering en ben jij daar niet al mee bezig?

Wat wordt er precies bedoeld met huidverbetering en ben jij daar niet al mee bezig?   Over de huid Onze huid is het grootste orgaan van het lichaam en staat constant met de buitenwereld in...

Onze locatie

Cosmedisch Instituut Hanneke


Bieslookstraat 31 9731 PA Groningen
050 306 1292 Klik om te bellen