Charisma Schoonheidssalon


Theresialaan 3 5262 BK Vught
073 657 8416 Klik om te bellen

Over Charisma Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Charisma, "voor uiterlijke verzorging en innerlijke rust", Theresialaan 3 te Vught, tel. nr. 073-6578416. Gediplomeerd schoonheidsspecialist aangesloten bij de ANBOS.
In de schoonheidssalon wordt gewerkt met de exclusieve professionele verzorgingslijn van Bruno Vassari uit Barcelona, die is gebaseerd op natuurlijke – dierproefvrije – producten.
Cadeaubonnen zijn te verkrijgen voor elk bedrag of voor elk type behandeling. Ook cadeaubonnen van de ANBOS kunnen hier worden ingeleverd.
De huid vertelt uw verhaal, dus start ik elke behandeling met het ‘lezen’ van uw huid. Door de juiste behandeling, persoonlijke aandacht en het gebruik van kwaliteitsproducten, komt u helemaal tot rust. Na afloop van de behandeling, is uw huid ook weer in optimale conditie en dat is belangrijk, want uw huid is immers uw visitekaartje naar buiten toe. Ik help u daar graag bij! Ook door het geven van informatie en tips over hoe u zelf uw huid kunt verzorgen en welke producten u daarbij kunt gebruiken.
Gespecialiseerd in Huidverbeteringsmassage, d.m.v. Bindweefsel- & Pincements-massage. Een combinatie van 2 verschillende technieken, die de celvernieuwing activeert. Uiteindelijke resultaat is dat de huid steviger en strakker is geworden, waardoor u er stralender uitziet !

Om alle klanten de gewenste rust en aandacht te kunnen geven die nodig is, wordt er bij Schoonheidssalon Charisma uitsluitend gewerkt op afspraak, met de mogelijkheid voor overdag of ’s avonds.

Foto's

Charisma Schoonheidssalon in het kort

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Artikelen

Bindweefselmassage

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bindweefselmassage een massagevorm is die de huid doorbloeding stimuleert zodat de huidconditie wordt verbeterd. Bindweefselmassage is de manier om het...

Onze locatie

Charisma Schoonheidssalon


Theresialaan 3 5262 BK Vught
073 657 8416 Klik om te bellen