Ceez Skin Care


Vrijheidslaan 55 2321 JR Leiden
0715149988 Klik om te bellen

Over Ceez Skin Care

Huidverbetering:
Het doel van de 7 gediplomeerde huidverzorgingspecialistes van Ceez Skin care is een effectieve verzorging van uw huid die resulteert in een verbetering van uw huidconditie. De producten van Dermalogica en de opleiding en ervaring van de specialistes zullen hierbij helpen. Bij uw eerste bezoek aan ons vragen wij u een kwartier eerder aanwezig te zijn. U vult dan een vragenlijst in met vragen omtrent uw gezondheid en huidconditie. Daarna gaat u met de specialiste mee en zij beoordeelt dan in overleg met u wat de juiste aanpak zal zijn om huidverbetering te realiseren en vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Problemen als acné, rosacea, pigmentatie en voortijdige huidveroudering zijn voor ons een uitdaging. De producten van Dermalogica kunt u ook bestellen via onze gezondehuidwinkel webshop

Specialisten in ontharen:
Ook ontharen wij al sinds 2002! Wij verwijderen overbeharing duurzaam op een effectieve, snelle en vrijwel pijnloze methode met de Palomar Vectus diode laser. Hiermee hebben wij al meer dan 3 miljoen flitsen ervaring met als gevolg heel veel tevreden klanten. Duurzaam ontharen is niet simpel uit te leggen. Altijd zal een intake gesprek plaats vinden. Dan wordt bepaald of het bij u mogelijk is, dit is o.a. afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidskleur en bijvoorbeeld medicijngebruik. Ook zullen de kosten worden bepaald, dit is afhankelijk van de grote van het te behandelen oppervlak. Overbeharing in het gelaat? Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar of deze de behandeling in het gelaat vergoed. Is duurzaam ontharen bij u niet mogelijk, wij ontharen ook met hars of suiker.

Massage:
U kunt bij ons terecht voor de klassieke rug, schouder en nek massage. Wij houden niet zo van strelen, dus u kunt een pittige massage verwachten. Of een Indian Head massage: deze start tussen de schouderbladen en dan met stevige en zachte druk, met rustige en vlotte bewegingen raakt de hoofdhuid weer los van de schedel. Bindweefselmassage: geen ontspannende massage maar één om huidverslapping tegen te gaan. Voor een goed en blijvend resultaat adviseren wij u deze behandeling regelmatig te plannen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Foto's

Het Ceez Skin Care team

Ceez Skin Care in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen
Massages

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Ceez Skin Care


Vrijheidslaan 55 2321 JR Leiden
0715149988 Klik om te bellen