Carea Esthetica Schoonheidsinstituut


Graaf van Mansfeldstraat 31 5923 CB Venlo
0773822059 Klik om te bellen

Over Carea Esthetica Schoonheidsinstituut

Schoonheidsinstituut voor huidverzorging en huidverbetering,

Al 35 jaar experts op het gebied van huidverbetering en anti-aging in Venlo.
       
 

Carea Esthetica is een huidinstituut gespecialiseerd in behandelingen die een aantoonbaar huidverbeterend effect realiseren. Carea Esthetica is een instituut met een laagdrempelig karakter en een ontspannen sfeer. Wij maken gebruik van hoogwaardige apparatuur en de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering (o.a. microdermabrasie en zuurstofbehandelingen).

Tijdens het gratis intakegesprek stemmen wij de behandeling helemaal af op uw wensen. We geven u hierbij een persoonlijk huidadvies om uw huid in topconditie te brengen. Alle behandelingen worden uitgevoerd door een gediplomeerd huidspecialiste.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit staat bij ons voorop
Wij zijn een erkend ANBOS-instituut met meer dan 35 jaar ervaring en werken met specialistische produkten en apparatuur, waardoor een intensieve behandeling mogelijk wordt en uw huid in een optimale conditie wordt gebracht. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, anti-aging, acné, hyperpigmentatie, definitieve ontharing.


Vergoeding via zorgverzekeraar
Een aantal van onze behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van uw zorgverzekering. Carea Esthetica voldoet in ieder geval aan de voorwaarden die verzekeraars stellen - zoals aansluiting bij de ANBOS - om voor een vergoeding in aanmerking te komen.

Om iedere klant alle rust en aandacht te geven in de salon wordt er ui tsluitend op afspraak gewerkt. De salon is geopend van maandag tot en met vrijdag 09.00-18.00 uur. Dinsdag gesloten. U kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken.


Gun uzelf een moment van pure rust en ontspanning, zodat u op natuurlijke wijze met een mooie, verzorgde en gezonde huid voor de dag kunt komen.                   

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Artikelen

Waarom microdermabrasie de beste huidbehandeling is.

Microdermabrasie Waarom Reviderm microdermabrasie? Met het verstrijken van de jaren treden ook in de huid verouderingsverschijnselen op, zoals...

Onze locatie

Carea Esthetica Schoonheidsinstituut


Graaf van Mansfeldstraat 31 5923 CB Venlo
0773822059 Klik om te bellen