BioCosMedisch Centre Inez


Misterstraat 65 7101 ET Winterswijk
0543-521987 Klik om te bellen

Over BioCosMedisch Centre Inez

Welkom bij BioCosmedisch Centre Inez. Hét bedrijf in Winterswijk voor innovatieve huidverbetering, voetverzorging, orthomoleculaire voedingstherapie en podotherapie.

Onze huidspecialiste werkt met Dermatude (een verbeterde versie van microneedling, verpakt in een prachtige behandeling met fijnmoleculaire anti-aging producten), Décaar (sterk in zuurstofhoudende producten gecombineerd met speciaal maskers w.o. het kruiden/algen masker) en natuurlijk Medex (puur hollands kwaliteitsproduct wat doet wat het belooft). Zij is afgestudeerd als orthomoleculair therapeut, deze gespecialiseerde kennis combineerd zij in haar behandelingen om huidproblemen te verbeteren.

Anastasia onze podotherapeut, is tevens afgestudeerd als basisarts. Zij praktiseert niet meer als arts, maar combineert haar kennis met haar kunde bij voetproblemen. Goede adviezen, corrigerende hulpmaterialen en steunzolen speciaal voor u opmaat gemaakt leiden tot het gewenste resultaat van veel voet- en houding problemen.

Onze podotherapeut werkt nauw samen met de huisartsen in Winterswijk en onze medisch pedicure.

Wilt u advies of een behandeling voor uw huid- of voetprobleem bel ons: 0543-521987

Een goed verzorgde huid geeft zelfvertrouwen

Foto's

BioCosMedisch Centre Inez in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Team

Artikelen

Reinigen van de huid een ondergeschoven kindje

Natuurlijk weet je dat het niet goed is voor je huid om met make-up op naar bed te gaan. Maar weet jij, dat het reinigen van je huid voor het naar bed gaan net zo belangrijk is als je geen make-up gebruikt...

Secretaresse dag 20 april 2023

Secretaresse dag 20 april 2023 Eén moment voor jezelf schiet er regelmatig bij in. Iets later naar huis, want de vergadering liep uit. In de pauze nog even snel die belangrijke brief aanpassen. Je doet...

Onze locatie

BioCosMedisch Centre Inez


Misterstraat 65 7101 ET Winterswijk
0543-521987 Klik om te bellen