Best Skin Solutions


Passage Molenpoort 115 6511 HX Nijmegen
024 323 8559 Klik om te bellen

25 jaar ervaring in peelings
Gratis intake en huidanalyse
Meer dan 400 positieve reviews

Over Best Skin Solutions

Best Skin Solutions onderscheidt zich in haar werkwijze en resultaten, doordat we meer dan 25 jaar ervaring hebben op het gebied van resurfacings en peelings. Merk jij dat je huid aan het verouderen is of wil je dit proces vertragen nu je nog jong bent? Heb je last van acne, roodheid of pigmentvlekken? Wij kunnen jou helpen, we hebben een breed scala aan behandelingen die zich volledig richten op een specifiek probleem met een concreet behandelingsresultaat. Naast peelings en resurfacings werken we met microneedling, Seyo TDA en verschillende soorten plasmabehandelingen. We gebruiken de beste derma cosmeceuticals producten die op de markt beschikbaar zijn: Nimue, PCA , Meline, Forlle’d, Dr K, Thoclor, en pH-formula. Onze behandelingen kenmerken zich door persoonlijke aandacht en 100% focus om samen met jou een prachtig resultaat te bereiken. Bij Best Skin Solutions word je behandeld in een ambiance van rust. Ontspanning van de geest betekent ontspanning van het lichaam en wanneer jij relaxed bij ons in de behandelstoel ligt, is jouw huid in de optimale modus om het hoogste rendement uit een behandeling te halen.

Het team van Best Skin Solutions bestaat uit vier gepassioneerde huidspecialisten: Lauren, Sanne, Emma en Inge. Onze huidspecialisten zullen jou altijd met veel zorg en aandacht behandelen. We starten elke behandeling met een gesprek en een huidanalyse om de conditie van je huid vast te stellen. Samen bespreken we welke behandeling voor je huid op dit moment geschikt is. Onze behandelingen zijn verdeeld op basis van intensiteitsniveaus (mild, medium, strong en intensive). We werken vanuit een gestructureerd stappenplan voor zowel de behandelingen als de producten die je thuis gaat gebruiken.

In 1980 richtte Patrizia Bos haar eigen schoonheidssalon op genaamd Schoonheidssalon Patrizia Bos. De behandelingen die deze salon aanbood waren vooral gericht op huidverzorging. In de loop der jaren kwam er steeds meer aandacht voor huidverbetering en transformeerde schoonheidssalon Patrizia Bos zich naar een gerenommeerd instituut gespecialiseerd in huidverbetering.

Op 1 januari 2017 werd Inge de Best eigenares van Schoonheidssalon Patrizia Bos. Na 20 jaar ervaring als bedrijfsleider van Schoonheidssalon Patrizia Bos was voor Inge het moment aangebroken om het bedrijf over te nemen. Na 5 jaar zelfstandig ondernemerschap was in 2022 de tijd rijp om afscheid te nemen van de naam schoonheidssalon Patrizia Bos en te kiezen voor een eigen bedrijfsidentiteit en visie: Best Skin Solutions. Deze naam zegt alles wat wij doen en waar wij voor staan: we gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen voor jouw huid!

Huidverjonging, Pigment, Acne en roodheid

Foto's

PCA Peeling

Best Skin Solutions in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Team

Onze locatie

Best Skin Solutions


Passage Molenpoort 115 6511 HX Nijmegen
024 323 8559 Klik om te bellen