Beautysalon Jamilla


Laat 91 1811 EC Alkmaar
06 48732542 Klik om te bellen

Over Beautysalon Jamilla

Welkom bij Beautysalon Jamilla, dé plek waar jouw schoonheid centraal staat. Mijn naam is Jamilla en ik ben met trots de eigenaresse en schoonheidsspecialiste van deze salon in het prachtige Alkmaar.

Als schoonheidsspecialiste is het mijn passie om jou te laten stralen. Met mijn expertise en liefde voor het vak bied ik een breed scala aan behandelingen aan, zowel voor het gezicht als het lichaam. Of je nu langskomt voor een ontspannende gezichtsbehandeling of professioneel waxen, ik sta voor je klaar om je een luxe en persoonlijke ervaring te bezorgen.

In mijn schoonheidssalon kun je genieten van een oase van rust en ontspanning. Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt en daarom zorg ik ervoor dat elke behandeling niet alleen effectief is, maar ook een moment van verwennerij en zelfzorg biedt. Of je nu wilt ontspannen na een drukke dag of een specifiek huidprobleem op wilt lossen, bij Beautysalon Jamilla ben je in goede handen.

Een van mijn specialiteiten is het professioneel harsen. Met zorg en precisie verwijder ik ongewenste haartjes op verschillende delen van het lichaam, zodat jij kunt genieten van een zijdezachte en gladde huid. Ik begrijp dat harsen soms wat spannend kan zijn, maar ik verzeker je dat ik er alles aan doe om jou op je gemak te stellen en een comfortabele ervaring te bieden.

Naast harsen kun je bij mij ook terecht voor hoogwaardige gezichtsbehandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften. Of je nu wilt werken aan huidverjonging, een stralende teint wilt bereiken of problemen zoals acne wilt aanpakken, ik pas mijn expertise en professionele producten toe om jouw huid te transformeren en te laten stralen.

In mijn schoonheidssalon staat persoonlijke aandacht voorop. Ik luister naar jouw wensen en behoeften, en geef advies op maat om het beste resultaat te behalen. Jouw tevredenheid en zelfvertrouwen zijn mijn grootste drijfveren.

Wil je meer ontdekken over de behandelingen die ik aanbied? Neem dan een kijkje op de website waar je een overzicht vindt van alle mogelijkheden en tarieven. Ik nodig je van harte uit om een afspraak te maken en jezelf te trakteren op een moment van pure verwennerij.

Ik kijk ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen in Beautysalon Jamilla, jouw oase van schoonheid in Alkmaar.

Liefs,

Jamilla

Schoonheidsspecialiste bij Beautysalon Jamilla

Foto's

Beautysalon Jamilla in het kort

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen
Harsen
Lichaamsbehandelingen

Doelgroep

Vrouwen

Team

Onze locatie

Beautysalon Jamilla


Laat 91 1811 EC Alkmaar
06 48732542 Klik om te bellen