BEAUTYSALON ANOUSHKA JAIPAL


Leeuweriklaan 20 2289 EG Rijswijk ZH
06 52420805 Klik om te bellen

Over BEAUTYSALON ANOUSHKA JAIPAL

Beautysalon Anoushka Jaipal is een professionele schoonheidssalon, met meer dan 10 jaar ervaring. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan schoonheidsbehandelingen voor hem en voor haar. Tevens hebben wij alle bijbehorende producten. Wij bieden u een ruim aanbod met behandelingen waarin de aandacht voor uw persoonlijke schoonheid en rust altijd centraal staat. In onze beautysalon kunt u in alle rust genieten van weldadige diverse behandelingen. Vanzelfsprekend houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Wij werken met de producten van de merken SANS SOUCIS en MINERAL CARE. Alle producten die wij gebruiken zijn 100% gegarandeerd proefdiervrij. De producten zijn altijd afgestemd op de persoonlijke behoeften van uw huid. Het biedt een effectieve verzorging met respect voor de eigenheid van uw huid.

Wilt u graag met z'n tweeën komen? Dat kan! Een duo behandeling is bij ons ook mogelijk! Neem gerust uw vriend, vriendin, partner, ouder of kind mee...

Onze beautysalon is gelegen in een rustige woonwijk, met genoeg gratis parkeergelegenheid voor de deur. Wij zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Dankzij de centrale ligging zijn wij ook uitstekend te bereiken vanuit Den Haag, Delft en Nootdorp. Indien u nog vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, telefonisch of per e-mail.

--
Uw schoonheidsspecialiste,

Anoushka Jaipal.

Foto's

Onze salon 1

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

BEAUTYSALON ANOUSHKA JAIPAL


Leeuweriklaan 20 2289 EG Rijswijk ZH
06 52420805 Klik om te bellen