Beauty & Wellnesscare Luna


Lavendel 256 5432 DW Cuijk
06-48086594 Klik om te bellen

Over Beauty & Wellnesscare Luna

Beauty & Wellnesscare Luna "The Health & Lifestyle Salon'' biedt een totaalpakket aan behandelingen, voor de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Van verzorgende gelaatsbehandelingen gericht op huidverbetering tot luxe wellnessbehandelingen om even te ontsnappen aan alle stress en drukte van alledag.

Vakmansschap, kwalitatief hoogwaardige schoonheidsbehandelingen in een rustige en sfeervolle omgeving met ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat is waar Beauty & Wellnesscare Luna voor staat. Ook voor prachtig verzorgde handen, nagelstyling, visagie en detox behandelingen d.m.v bodywraps bent u bij Beauty & Wellnesscare Luna aan het juiste adres.

Door het volgen van allerhande bij- en nascholingen blijven kennis en kunde op peil en worden actuele ontwikkelingen op de voet gevolgd. U profiteert dus niet alleen van hoogstaande kwaliteit, maar bent ook nog eens verzekerd van advies volgens de laatste geldende standaard en de nieuwste trends.

Binnen de schoonheidssalon wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Dit om u de tijd en rust te kunnen geven die u verdient. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen. Ook voor het kopen van producten van de merken Tyro Cosmetics, Make-Up Studio, Sienna X, Farmona Sun Balance, Universal Contour Wrap, Revitalash,Dalton of cadeaubonnen kunt u ten allen tijde bellen of mailen.

Foto's

Beauty & Wellnesscare Luna in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen
Lichaamsbehandelingen
Massages

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Beauty & Wellnesscare Luna


Lavendel 256 5432 DW Cuijk
06-48086594 Klik om te bellen