Beauty by Roxanne ~ Schoonheidssalon


Rembrandtweg 64 1318 KS Almere
0614841924 Klik om te bellen

Over Beauty by Roxanne ~ Schoonheidssalon

De visie van Beauty by Roxanne

Hoe prettig kan het zijn om even aan de drukte van alledag te ontsnappen? Een moment voor u alleen, met de volle 100% aandacht die alleen op u gericht is. Individuele zorg en aandacht, dat is waar het allemaal om draait bij Beauty by Roxanne.

Door ruime kennis en ervaring is elke behandeling een traktatie voor uw huid!

Klanten kunnen rekenen op 100% aandacht en verzorging: geen abrupt onderbroken behandeling vanwege een rinkelende telefoon.
Naast verzorgd, wordt hier uiteraard ook gediagnosticeerd, geadviseerd en behandeld, wat een grondige aanpak en een zeker specialisme aan de dag legt.

Het nemen van tijd staat bij iedere behandeling op de eerste plaats. Een bezoek aan de sfeervolle schoonheidssalon Beauty by Roxanne is een samenspel van drie factoren: persoonlijke aandacht, behandeling in de salon en een gedegen huidverzorgingadvies, zodat u de behandeling thuis kunt voortzetten en het optimale resultaat snel in zicht zal zijn.

Een mooie en rustgevende omgeving in combinatie met persoonlijke aandacht is bij Beauty by Roxanne het vertrekpunt voor iedere succesvolle behandeling. Hier geldt te allen tijde dat het resultaat leidt tot een optimale conditie van de huid én optimale ontspanning voor de klant, hoe onbereikbaar dit doel voor sommigen ook lijkt!

Na een behandeling bij Beauty by Roxanne is uw huid zichtbaar mooier en heeft een frisse uitstraling. Tevens zult u zich merkbaar energieker en krachtiger voelen!

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Beauty by Roxanne ~ Schoonheidssalon


Rembrandtweg 64 1318 KS Almere
0614841924 Klik om te bellen