Beautique Totale Schoonheidssalon


Dieze 85 5061 NW Oisterwijk
06 25577550 Klik om te bellen

Over Beautique Totale Schoonheidssalon

Onze schoonheidssalon is een zeer professionele aan-huis-gevestigde-praktijk. Onze doelstelling is u een vernieuwend, uitgebreid en innovatief behandelconcept te kunnen bieden met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het is danook onze ambitie u van dienst te zijn met de beste pure, natuurlijke productmerken en technologiën beschikbaar op de markt waarbij wij ernaar streven het beste resultaat uit uw huid te halen. Graag werken wij samen met u aan een mooie en gezonde huid!

De uitstraling van onze salon is warm, stijlvol en professioneel. De toevoeging van materialen als hout, glas, kunststof en metaal maken de ruimte sfeervol. Kortom een plaats waar u zich perfect 'thuis' zult voelen. In onze schoonheidssalon staan kwaliteit, rust, sfeer en persoonlijke aandacht voor de klant voorop.


Schoonheid in harmonie met de natuur

Het begrip schoonheid houdt voor iedereen iets anders in. Bovendien zit schoonheid niet enkel aan de buitenkant: het betekent ook dat je je van binnen goed voelt. Bij Schoonheidssalon Beautique Totale willen we daarom meer doen dan enkel je huid goed verzorgen; we willen er eveneens voor zorgen dat onze klanten zich goed in hun vel voelen. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod aan diverse producten en behandelingen in combinatie met kleur- en lichttherapie, welke zorgen voor verbluffende resultaten, ultieme verwennerij en ontspanning.


Anti-Aging Specialist

Schoonheidssalon Beautique Totale is gespecialiseerd in anti-aging en apparatieve (kuur)behandelingen en biedt danook een totaalconcept aan behandelingen en producten voor zowel gelaat als lichaam met respect voor de natuur!
Wij werken met geavanceerde apparatuur met onder andere LED-lichttherapie en LHE®-lichttherapie om de huidconditie integraal te verbeteren en het beste resultaat te verkrijgen. Wij streven naar natuurlijke en energetische huidverzorging - huidverbetering & huidverjonging op hoog niveau met gerenommeerde salonmerken waarbij ook CE-goedgekeurde hightech beauty-apparatuur, die voldoet aan de eisen van de huidige tijd, niet ontbreekt.


Vertrouw op de kracht van de natuur

Mensen mooi maken en hun huid verbeteren, dat is nu eenmaal onze passie. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om steeds in harmonie te blijven met de natuur. Daarom werken wij nìet met chemische ingrediënten, maar vertrouwen wij op de kracht van natuurlijke producten!
Wij werken met hoogwaardige minerale cosmetica van GEMOLOGY, holistische cosmetica van MASSADA, cel-cosmetica van UNIQ10UE® en minerale make-up van MINERALISSIMA.

Onze producten kenmerken zich door luxe elegantie, hoge werkzaamheid en huidverdraagzaamheid met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
De door ons gevoerde productmerken zijn: 100% natuurlijk, 100% zuiver, 100% werkzaam; vrij van parabenen, chemische stoffen en minerale oliën; hypoallergeen en dierproefvrij en de verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar.


Een goed verzorgd uiterlijk... ùw uiterlijk... òns visitekaartje!

Op onze website www.beautiquetotale.nl kunt u nader kennismaken met onze productmerken, behandelingen en apparatuur.

Beautique Totale Schoonheidssalon in het kort

Behandelingen

Acnebehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Harsen
Lichaamsbehandelingen
Massages

Doelgroep

Vrouwen

Onze locatie

Beautique Totale Schoonheidssalon


Dieze 85 5061 NW Oisterwijk
06 25577550 Klik om te bellen