Beautique Totale Schoonheidssalon


Dieze 85 5061 NW Oisterwijk
0135216237 Klik om te bellen

Over Beautique Totale Schoonheidssalon

Schoonheidssalon Beautique Totale is sedert 1996 gevestigd in het mooie en gezellige Oisterwijk, 'de Parel van Brabant', waar u een keur aan verschillende hoogwaardige en professionele behandelingen wordt aangeboden die zijn afgestemd op ùw persoonlijke eisen en wensen.

Onze schoonheidssalon is een zeer professionele aan-huis-gevestigde-praktijk.

Onze doelstelling is u een vernieuwend, uitgebreid en innovatief behandelconcept te kunnen bieden met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het is danook onze ambitie u van dienst te zijn met onze huidverbeterende productmerken en technologiën waarbij wij ernaar streven het beste resultaat uit uw huid te halen. Graag werken wij samen met u aan een mooie en gezonde huid!

Onze (airconditioned) schoonheidssalon is een zeer professionele aan huis gevestigde praktijk waar u het gehele jaar door (ook op warme/tropische dagen) ontspannen kunt genieten van uw behandeling.

De uitstraling van onze salon is warm, stijlvol en professioneel. De toevoeging van materialen als hout, glas, kunststof en metaal maken de ruimte sfeervol. Alles is smaakvol ingericht, kortom een plaats waar u zich perfect 'thuis' zult voelen. In onze schoonheidssalon staan kwaliteit, rust, sfeer en persoonlijke aandacht voor de klant voorop.

Anti-Aging Specialist 

Schoonheidssalon Beautique Totale is gespecialiseerd in huidverbeterende (kuur)behandelingen en biedt een totaalconcept aan dermo-cosmetische behandelingen en producten voor zowel gelaat als lichaam! Wij werken met geavanceerde hich-tech apparatuur om de huidconditie integraal te verbeteren en het beste resultaat te verkrijgen. Wij streven naar huidverzorging - huidverbetering & huidverjonging op hoog niveau met gerenommeerde salonmerken waarbij ook CE-goedgekeurde hightech beauty-apparatuur, die voldoet aan de eisen van de huidige tijd, niet ontbreekt.     

Wij werken met hoogwaardige minerale cosmetica van GEMOLOGY en cel cosmetica van UNIQ10UE®.

Onze producten kenmerken zich door hun hoge werkzaamheid en huidverdraagzaamheid, zijn vrij van parabenen en minerale oliën en zijn hypoallergeen en proefdiervrij!               

Een goed verzorgd uiterlijk... ùw uiterlijk... òns visitekaartje

Op onze website www.beautiquetotale.nl kunt u nader kennismaken met onze productmerken, behandelingen en apparatuur.

Beautique Totale Schoonheidssalon in het kort

Doelgroep

Vrouwen

Onze locatie

Beautique Totale Schoonheidssalon


Dieze 85 5061 NW Oisterwijk
0135216237 Klik om te bellen