Beauté de la rose


Hagengaard 32 6227 HD Maastricht
0653900642 Klik om te bellen

Over Beauté de la rose

Mijn naam is Rosy Meulendijks en sinds 1 maart 2011 is mijn schoonheidssalon Beauté de la rose geopend.

In juli 2008 heb ik mijn diploma’s gehaald voor schoonheidsspecialiste, visagiste, pedicure en nagelstyliste. Een eigen bedrijf is altijd mijn doel geweest dus na ervaring opgedaan te hebben in een aantal schoonheidssalons, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen schoonheidssalon te starten.

U kunt bij mij terecht voor verschillende behandelingen, zie voor een overzicht van alle behandelingen de webiste.

Voor de gelaatsbehandelingen gebruik ik de producten van het merk Lanèche. Lanèche is een professioneel huidverzorgingsmerk dat voor alle verschillende huidtypes precies de juiste verzorging in het assortiment heeft. Om te bepalen wat voor uw huid de juiste producten of behandelingen zijn, is professionele kennis vereist. Om die reden treft u de Lanèche producten niet aan in winkels, drogisterijen of parfumerieën, maar uitsluitend bij de professionele schoonheidsspecialiste . Om met dit product te mogen werken heb ik een speciale scholing gevolgd aan het hoofdkantoor van Lanèche.

Voor de voetverzorging gebruik ik de producten van het merk Courtin. In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale antiseptische huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging. De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling dan kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken.

Foto's

Salon

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Beauté de la rose


Hagengaard 32 6227 HD Maastricht
0653900642 Klik om te bellen