Beau d'or


Parallelweg zuid 1 5461 XG Veghel
0413745930 Klik om te bellen

Over Beau d'or

Beau d’or, jouw gouden schoonheid!
Uw kapsalon en schoonheidssalon onder 1 dak. Zo kun je al jou beauty afspraken na elkaar plannen en creëer je een heuse ontspannen beautydag voor jezelf. Je kunt bij ons terecht voor alles wat met beauty te maken heeft, denk aan: huidverbetering, spraytanning, visagie, wimperextensions, permanente make-up, manicure en gellak, pedicure, ontharen, lichaamsbehandelingen, voeding- en lifestyle coaching en nu dus ook een stralend nieuw kapsel. Sinds dit jaar hebben wij een geweldig nieuwe behandeling in huis die nog niet zo bekend is in het Brabantse land: Hair rescue voor wenkbrauwen en hoofdhaar. Wat kunnen we mensen hier blij mee maken! En dat is onze drijfveer.

Beau d’or staat voor kwalitatieve behandelingen, maar vooral voor een eerlijk en duidelijk advies. Tegenwoordig zijn er enorm veel producten en behandelingen op de markt en wij merken dat klanten hierdoor overprikkeld raken. Daarom vinden wij het belangrijk om klanten deskundig te informeren. Zo leveren veel behandelingen hetzelfde resultaat en vanuit dat oogpunt werken wij enkel met apparatuur wanneer het een toegevoegde waarde heeft en geen nadelige gevolgen. Ook onze producten dienen wat anders te doen dan de velen producten die er al zijn. Daarbij wordt op de mate en snelheid van het resultaat gelet, want we willen immers allemaal direct resultaat zien, dat stimuleert ons om goed voor onszelf te zorgen.

Onze salon is gevestigd naast een woonhuis, waardoor hoogwaardige en professionele behandelingen en producten tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden kunnen worden. Tevens bevind de salon zich aan een doorgaande weg, het is makkelijk te vinden en er is altijd een parkeerplekje voor u gereserveerd.

Wanneer je bij ons binnen stapt, merk je de gemoedelijke en rustige sfeer direct op. Wij zijn persoonlijk betrokken en zorgen ten alle tijden dat onze klanten tevreden zijn, daar ligt de kracht van Beau d’or. Wij werken samen met jou aan jouw uiterlijk, maar daarnaast worden al je zintuigen geprikkeld door de natuurlijke aardse tinten, de verschillende aroma’s en klanken. Ontspanning en een moment voor jezelf is tenslotte erg belangrijk in deze snelle wereld.

En het team van Beau d’or houdt niet op bij de schoonheidssalon en kapsalon. Wij werken nauw samen met verschillende professionals, zodat we een breed scala aan diensten kunnen aanbieden. Zo kun je bij schoonheidssalon en kapsalon Beau d’or in Veghel niet alleen terecht bij een kapster en schoonheidsspecialist, maar ook bij een visagist, nagelstylist, voedingsdeskundige + lifecoach en werken we zelfs samen met een fotograaf.

Ik hoor graag wat wij voor jou kunnen doen!

Liefs Team Beau d’or

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

Beau d'or


Parallelweg zuid 1 5461 XG Veghel
0413745930 Klik om te bellen