sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Johan Dijkstrasingel 14
    9951 MR Winsum gn
  • 0595-551243

Belliev schoonheidspraktijk

Zorg voor een stralend mooie huid bij Schoonheidspraktijk Belliev.

Schoonheidspraktijk Belliev is gelegen ten noorden van Groningen vlak bij de Waddenzee. De oprichtster, Lineke Veenstra, heeft jarenlang te kampen gehad met eczeem en allergieën. Door het gebruik van bionome produkten van Dr Baumann is haar huid hersteld en vrij van eczeem. Hiermee werd de basis gelegd voor schoonheidspraktijk Belliev.

In de praktijk wordt gewerkt met deze bionome produkten. Ze bevatten geen minerale olie, parabenen, paraffine, parfum of conserveringsmiddelen en er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt.

Dit in combinatie met de hoge concentratie verzorgende bestanddelen en liposomen, maakt dat je huid zich kan herstellen. Hierdoor is het speciaal geschikt bij allergieën, eczeem, acne en andere huidproblemen. Maar ook voor de verouderde huid en iedereen die verantwoorde en eerlijke produkten wil gebruiken. Je huid komt in optimale conditie en gaat er weer stralend uitzien!

Er wordt gewerkt vanuit een praktijk aan huis. In de gemoedelijke sfeer voel je je snel op je gemak en kun je heerlijk ontspannen.

Belliev biedt produkten en behandelingen aan in verschillende prijsklassen.Foto's van Belliev schoonheidspraktijk