Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Rademarkt 2
    9711 CV Groningen
  • 0503133888
  • Website

Austin Skinclinic Yvonne

Medisch/cosmetische huidverbeterende behandelingen, injectables en IPL ontharing/couperose.

Yvonne Austin SkinClinic; al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het behandelen en verbeteren van acne(littekens), pigmentvlekken, grove huid structuur, huidveroudering, rimpels, overbeharing en vasculaire aandoeningen zoals couperose, rosacea en beenaders.

Ook kunt u terecht voor behandelingen om uw huid zo optimaal mogelijk in conditie te houden en het vertragen van huidveroudering.
Wij bieden u objectief eerlijk advies en persoonlijke aandacht. Al onze behandelingen zijn maatwerk en worden specifiek aangepast aan uw huid(probleem) voor een snel, zichtbaar resultaat.
Ook voor plaatselijk afslanken dmv cryolipolyse (definitieve vetreductie door koeling) en tattoo verwijdering kunt u bij ons terecht. Wij hebben een langdurige samenwerking met Dr. Robin Ernsting voor het verbeteren van rimpels en gezichtscontouren dmv injectables (fillers en Botox). Consulten met Dr. Ernsting zijn gratis en hij is elke 3 week op de Rademarkt aanwezig voor consulten en behandelingen.

Tijdens een GRATIS adviesgesprek wordt uw huid in kaart gebracht en met u, in overleg besproken, hoe uw huid het beste behandeld kan worden. Bel ons vrijblijvend voor meer info op 050 3133888. Wij horen graag van u!


Foto's van Austin Skinclinic YvonneDeze schoonheidsspecialist in het kort

Doelgroep

  • Mannen en vrouwen