sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • schutstraat 49
    7907 CA Hoogeveen
  • 0528274534

De Terp Beautycenter

Beauty Center/Schoonheidssalon

Werkt met Medex, huidverrbeterende producten, natuurlijke parfums en conserveringsmiddelen, volledig biologisch, ecologisch. Bevaktten geen siliconen en geen parabenen 

In deze hedendaagse drukke tijd is het prettig om heerlijk te ontspannen. Beauty Center de Terp combineert ontspanning met hoogwaardige gezichts- en lichaamsbehandelingen, die daadwerkelijk bijdragen aan uw welbevinden. Onze karakteristieke locatie middenin het stadscentrum brengt twee werelden bij elkaar: de rust van weleer en de bruisende levendigheid van het heden.

In een sfeervolle, rustige omgeving maken vermoeidheid en spanningen plaats voor een energiek gevoel. Dat maakt een bezoek aan Beauty Center de Terp telkens weer tot een belevenis. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan in onze schoonheidssalon voorop!

U kunt bij ons terecht voor gezichtsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen, huidverjonging dmv RF behandelingen, microneedling. Acne behandelingen, lichaamsbehandelingen als oa cellulite behandelingen en diverse massage's, wimperlift, tandenbleken, voetenbehandelingen in onze voetspa.

Eén keer per maand kunt u bij ons terecht voor Botox en Fillers door Cosmetisch arts Edward Berends van Perfect LookDe Terp Beautycenter in het kort

Doelgroep

  • Mannen en vrouwen