sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Utrechtsestraat 127
    1017 VM Amsterdam
  • 020-4220426

Ariane Inden Flagship Beauty Store & Salons

Ariane Inden is een luxe cosmeticamerk dat een totaal concept van hoogwaardige cosmetica in het topsegment van de markt biedt. Het uitgebreide assortiment bestaat uit anti-ageing huidverzorgingsproducten op basis van 48 verschillende huidtypen, voor mannen en vrouwen, make-up en geuren. Ariane Inden maakt gebruik van natuurlijke en diervriendelijke producten waarmee resultaatgerichte behandelingen worden gegeven.

Het binnengaan van een Ariane Inden winkel voelt aan als een adempauze na een drukke dag. Het interieur is mooi en strak en straalt rust en schoonheid uit. Uitproberen, voelen, ruiken en aanbrengen.

Heerlijk ontspannen. Ontstressen en onthaasten. Een gevoel van rust. Even helemaal niets. De Ariane Inden salons staan voor kwaliteit en wonderlijk resultaat. Een feit. 48 huidtypes. Behandelingen worden daar precies op afgestemd. Huidverjongend en probleemoplossend. Speciale maskers en geavanceerde ampullen. Perfectie.

------

Bent u een professionele schoonheidsspecialiste met veel goede kwaliteiten en heeft u zin in een nieuwe professionele stap in uw succesvolle carrière?

Ariane Inden Cosmetics biedt een bijzondere kans aan schoonheidsspecialisten die interesse hebben in het opzetten van een mooie eigen Beauty Store met Schoonheidssalons. U kunt nu zelf een Beauty Store met Schoonheidssalons starten met het merk Ariane Inden Cosmetics. Wanneer u interesse heeft in een eigen Beauty winkel met schoonheidssalon kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 


Mocht u hier heel erg enthousiast over zijn dan bespreken we graag vrijblijvend de mogelijkheden en kansen met u.

Denkt u dat dit iets is wat op uw lijf geschreven is? Dan vernemen wij dit graag van u.  

Telefoonnummer: 020 - 8200123
E-mailadres: marketing@arianeinden.comAriane Inden Flagship Beauty Store & Salons in het kort

Doelgroep

  • Mannen en vrouwen