sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Klein Tongelrepad 9
    5613 KL Eindhoven
  • 0402693134

Beauty Masters Treatment store

Natuurlijk mooi van top tot teen!

Maak een afspraak via www.beautymasters.nl (boek nu button) bel 040-2693134 of loop bij ons binnen en neem plaats in een van onze prachtige lounges voor mooie natuurlijk ogende nagels, mooie gelakte nagels, verzorgde handen, verzorgde en ontspannen voeten, schitterende make-up, een open blik, geweldige oogopslag, een gezonde, gladde, soepele huid en/of een slanker figuur. Hiervoor hebben wij geweldige beauty behandelingen waarvan u de meeste ook in duo behandeling of in workshops samen met anderen kunt (laten) doen.


Wij werken uitsluitend met topmerken als OPI, Pupa, Dermalogica, Misencil wimperextensions, Lycon precision waxing. De producten van deze merken zijn bij ons ook los te koop.

Alles draait om u!

Onze specialistenSandra, Ruzette, Wiep en Manon zijn uiterst deskundig, hebben een jarenlange ervaring, zijn bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. Zo staan zij ook voor u klaar tijdens de normale werkpauzes of in ’after working hours’. Onze passie is dan ook om van u een uitermate tevreden klant te maken.

Foto's van Beauty Masters Treatment storeBeauty Masters Treatment store in het kort

Doelgroep

  • Mannen en vrouwen