sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Reuvenkamp 76
    7921 HX Zuidwolde
  • 06-38910651
  • Website

Innerbalance by Corina

Holistische en Natuurgeneeskundige innerlijke en uiterlijke verzorgingen.


Door stress en drukte gedurende langere periode kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Lichamelijke klachten hebben een weerslag op de mentale en emotionele gesteldheid en andersom kunnen mentale en emotionele klachten lichamelijke problemen veroorzaken. Voor u er erg in heeft, zit u een vicieuze cirkel met neergaande beweging.


Uiterlijke en innerlijke verzorging
Door het lichaam en de geest goed te verzorgen en in te stellen op balans, kunnen lichamelijke klachten verdwijnen of verminderen. Deze holistische verzorging benadert de mens als één geheel en niet vanuit één specifieke klacht.
Innerbalance by Corina biedt schoonheidsverzorging volgens het Bashya-concept dat uitgaat van de energetische principes uit de Chinese geneeskunde. Uiterlijke en innerlijke verzorging komen daarbij samen.


Gevoel en verstand
Ik wil u graag laten ervaren dat deze holistische schoonheidsverzorging er een van gevoel en verstand is. Uw klachten en wensen zijn het uitgangspunt. Mijn aanpak is gebaseerd op oude Chinese zienswijzen. Ik voel en beredeneer totdat ik een op u afgestemde behandeling kan voorstellen. Een aantal uitgangspunten zijn vooraf helder:

· De behandelingen zijn gericht op balans. Een balans tussen een mooie huid en welbevinden op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.
· De behandelingen zijn op natuurgeneeskundige basis. Ik werk met producten met 100% natuurlijke ingrediënten. Zuiver, eerlijk en op biologische wijze.
· Het Bashya-concept is optimale huidverzorging die daarnaast gericht is op lichamelijke klachten gerelateerd aan stress en langdurige spanning, depressiviteit en overgangsklachten.


Ik maak voor de invulling van uw schoonheidsverzorging gebruik van onder andere deze behandelmethodes, al dan niet in combinatie: Oosterse elementenleer, de Oosterse geneeswijze Ayurveda, gezichtsreflexologie, handreflexologie, voet- en onderbeenreflexologie, acupressuur, kristal-/edelsteentherapie, aromatherapie, kruidentherapie, mindfulness en de op intuïtie gebaseerde noetic science.

meer info op de website


Foto's van Innerbalance by Corina


Innerbalance by Corina in het kort

Doelgroep

  • Mannen en vrouwen