BBNW (Beauty by Nancy Wijchen)


burghtstraat 9a 6602 AP Wijchen

Over BBNW (Beauty by Nancy Wijchen)

De zeven schoonheden van NijmegenNIJMEGEN - Bodyformcenter Siete Bellezas in het centrum van Nijmegen gaat door waar andere schoonheidscentra ophouden. Professionele apparatuur die tot voor kort alleen voor celebrities beschikbaar was, zorgt voor het verdwijnen van overtollig vet. Gegarandeerd. Bij Siete Bellezas komt de ware schoonheid van iedere klant naar boven.

Siete Belezas is Spaans voor 'de zeven schoonheden'. Rob Plönes van dit centrum zoekt over de hele wereld naar de beste oplossingen om bij iedere klant de schoonheid weer naar boven te brengen. "Met sporten of diëten vallen mensen wel af, maar de probleemzones zijn vaak moeilijk te bereiken. Billen, benen, buik en borsten, maar ook gezichtszones. Opereren is een kostbare en pijnlijke aangelegenheid. Een serie behandelingen bij Siete Bellezas, met verschillende technieken en professionele apparatuur zorgt ervoor dat centimeters vetmassa blijvend worden verwijderd", vertelt de enthousiaste Rob Plönes.

Het centrum onderscheid zich van andere schoonheidssalons door hun specialismen. "Wij werken niet vanuit algemene technieken, maar hebben overal te wereld gezocht naar de meest adequate apparatuur en methodes. Onze klanten zullen niet teleurgesteld worden."

Ook op het gebied van tandenbleken en anti-aging van gezicht en huid hebben de gedreven medewerkers een oplossing. Siete Bellezas is verder gespecialiseerd in pijnbestrijding. "Met professionele, medische apparatuur zorgen we dat een scala van schijnbare onoplosbare pijnklachten als sneeuw voor de zon verdwijnen."

Uiteraard kan de klant voor veel meer schoonheidsbehandelingen terecht bij Siete Bellezas. Bellezas heeft ter introductie een mooie zomeractie: USA Spray Tanning (Bruin spuiten).Normaal gehele lichaam 29 euro, nu 25 euro.Bodyformcenter Siete Bellezas
Ganzenheuvel 33, Nijmegen

Tel: 024-6456451.