BAGUS wellness van, voor en door mannen in Oost Nederland


Diekmansweide 17 7041 HC 's-Heerenberg
06 10361227 Klik om te bellen

Over BAGUS wellness van, voor en door mannen in Oost Nederland

Wat is BAGUS voor bedrijf?
Bij BAGUS weten we hoe hectisch en stressvol de wereld kan zijn. We vinden het daarom belangrijk om een ruimte te bieden die speciaal gericht is op ontspanning. De naam van ons bedrijf is Indonesisch en kan vertaald worden als mooi, goed of knap. Wij hebben deze naam gekozen omdat wij geloven in de innerlijke schoonheid van vrouwen én mannen. Wij merken dat mensen vaak denken dat vitaliteitsbehandelingen vooral geschikt zijn voor vrouwen, maar niets is minder waar. De huid van mannen heeft immers net zoveel verzorging nodig. Ook verlangen mannen net als vrouwen zo nu en dan naar aandacht en rust. Deze rust en aandacht vind je bij ons al tijdens de eerste behandeling.

Waarvoor kun je bij BAGUS terecht?
In onze praktijk kunnen we je helpen met een variatie aan gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages en ontharing. Wij zijn gespecialiseerd in de huidverzorging van mannen, maar behandelen ook vrouwen. We bieden dan ook verschillende behandelingen aan die geschikt zijn voor allerlei verschillende huidsoorten. Hiervoor gebruiken we onder meer de biologische kwaliteitsproducten van Rosel Heim. De producten zijn zo puur als maar kan en bevatten slechts werkstoffen die al in de huid aanwezig zijn, aangevuld met natuurlijke stoffen.

Wij zijn erg trots op het feit dat we één van de eerste wellnesscentra in Nederland zijn die specifieke huidverzorgingsbehandelingen voor de man hebben ontwikkeld. Met ons uitgebreide vitaliteitsprogramma kunnen wij rust, ontspanning en verzorging bieden aan al onze klanten. Ook uniek is het feit dat mannen bij ons terecht kunnen voor behandelingen dóór mannen. Met name in het Oosten van het land zijn dergelijke opties niet tot amper te vinden.

Waarom kies je voor BAGUS?
Wij zijn een kleinschalig en professionele praktijk met de juiste kennis, opleidingen en apparatuur om je huid weer verzorgd en stralend te krijgen. In onze praktijk staat persoonlijk contact en vertrouwen centraal. Wij houden van een persoonlijke benadering en nemen dan ook uitgebreid de tijd om je te adviseren over de juiste behandelingen en producten die bij jouw huid passen. Al onze behandelingen worden uitgevoerd door meerdere experts onder leiding van eigenaar Albert. Albert is al vele jaren werkzaam in de huidverzorging. Naast zijn opleiding in algemene huidverzorging, is hij ook gespecialiseerd in de verzorging van mannenhuid. Dit is in deze tijd nog steeds vrij revolutionair. Onze experts volgen ook regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de branche. Zo kunnen wij je altijd gegarandeerd de beste behandelingen en deskundig advies bieden!

Schoonheid is geen kwestie van gender, het is een kwestie van stijl

Foto's

Doelgroep

Mannen en vrouwen

Onze locatie

BAGUS wellness van, voor en door mannen in Oost Nederland


Diekmansweide 17 7041 HC 's-Heerenberg
06 10361227 Klik om te bellen