Avance Schoonheidssalon


Past. de Louwstraat 10 5066 EG Moergestel
0135288353 Klik om te bellen

Over Avance Schoonheidssalon

Ben je op zoek naar een zeer ervaren schoonheidsspecialiste in de gemeente Oisterwijk? Die begrijpt dat je er goed uit wilt zien. En weet dat je in alle rust wilt genieten van een weldadige gezichtsbehandeling. Dan ben je bij Avance Schoonheidssalon in Moergestel in goede handen. In onze compacte en luxe salon leggen we je lekker in de watten. En adviseren we je over alles wat je nodig hebt om er goed uit te (blijven) zien! Hieronder aantal van onze merken.

Environ
Environ Skin Care bevat ingrediënten waarvan het effect wetenschappelijk is bewezen. Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, antioxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA's), adaptogenen en peptiden staan samen met zonbescherming garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem. 

Valmont
Als echte anti-ageing expert brengt Valmont sinds 1985 buitengewoon effectieve anti-ageing producten op de markt. Valmont zet haar unieke kennis voort op het gebied van Zwitserse cellulaire cosmetica, geërfd van de beroemde en naamgevende Valmont Kliniek. Verwacht ultieme resultaten op korte én lange termijn.

Fillmed & CryoLED
Het Franse Fillmed is sinds 1978 toegewijd aan de esthetische geneeskunde. Als expert in het tegengaan van veroudering biedt Fillmed een reeks esthetische en cosmetische behandelingsoplossingen met hyaluronzuur en hoogwaardige actieve ingrediënten. Extra effectief dankzij de innovatieve CryoLED.

Loveli
Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Deo's, suncare, doucheproducten... Dat is niet altijd goed, want chemicaliën zijn niet goed voor je huid en voor je lijf. Met Loveli kies je voor 100% natuurlijke producten die  lekker ruiken, er mooi uitzien én net zo goed of misschien wel beter werken! Waarom risico's nemen? Loveli is 100% troepvrij en 100% natuurlijk ?.

Zo mooi van Avance

Foto's

Doelgroep

Vrouwen

Onze locatie

Avance Schoonheidssalon


Past. de Louwstraat 10 5066 EG Moergestel
0135288353 Klik om te bellen